Sarayköy Belediyesi’ne Tam Not

Sarayköy Belediyesi’ne Tam Not

Sarayköy Belediyesince Ramazan ayı süresince ilçenin 32 mahallesinde 30 bin kişilik bereket sofrası kuruldu.

A+A-

Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, Ramazan ayı süresince vatandaşlar ile buluşarak orucunu açtı. Sarayköy Belediyesince Ramazan ayı boyunca ilçenin 32 mahallesinde iftar sofrası ve programı organize edildi

 

30 bin kişilik iftar yemeklerinde Sarayköy Belediyesi Tiyatro Kulübünce Geleneksel Türk Tiyatrosu sahnelenerek konuklara güzel anlar yaşatıldı. Bunun yanında vatandaşlara pamuk şeker, çay ve karlı şurup ikramı da yapıldı.

 

Sıcak sohbetler yapılan iftar yemeklerinde Belediye Başkanı Özbaş, vatandaşların isteklerini ve sıkıntılarını dinledi, çözüm üretti. Sarayköy Belediyesi tarafından organize edilen iftar yemekleri vatandaştan geçer not aldı.

 

İFTAR YEMEKLERİNDE YENİ HİZMETLERİN AÇILIŞI YAPILDI

Bir ay süresince verilmiş olan iftar yemeklerinde Sarayköylüler pek çok hizmetinde açılışını gerçekleştirdi. Ahmetli, Tepeköy, Tekke, Uyanık, Caber, Tırkaz Mahallelerinde kapalı pazar yerleri, Sarayköy Belediyesi Kültür Merkezi ve Atatürk Mahalle parkının açılışı yapıldı.

 

Ramazan ayının son iftar yemeğinin kurulmuş olduğu Aşağı Mahalle’de konuşan Belediye Başkanı Özbaş, 11 ayın sultanı Ramazan-ı Şerife veda edildiğini, tuttukları oruçların, yaptıkları duaların kabul olmasını Cenab-ı Allah’tan dilediğini ve herkesin Ramazan Bayramı’nı tebrik ettiğini dile getirdi.

 

Özbaş, kendilerinin Ramazan ayı süresince her gün bir mahallede vatandaşlarla buluştuklarını,  en uç mahallelerden en yakın mahallede ikamet eden vatandaşlara kadar herkesle iftar açmanın mutluluğunu yaşadıklarını, onlar ile buluşarak hem sohbet yaptıklarını hem de sorunlarını ve taleplerini dinleyip cevaplamaya çalıştıklarını, yapmış oldukları iftar yemeklerinde vatandaşlara ulaşabilmek ve onları mutlu edebilmenin kendilerinin en büyük temennileri olduğunu sözlerine ekledi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.