Sarayköy Belediyesporun Öğrencileri Birinci Oldu

Sarayköy Belediyesporun Öğrencileri Birinci Oldu

Sarayköy Belediyesporun Öğrencileri Birinci Oldu

A+A-

Belediyenin spor okuluna katıldılar, takıma seçildiler, birincilikle döndüler Sarayköy Belediyesi, açtığı spor okullarında geleceğin sporcularını yetiştiriyor. Belediyenin spor okulunda başarılı olarak Sarayköy Spor Kulübü Hentbol takımının alt yapısına seçilen gençler katıldıkları müsabakada ilk birinciliği ve üçüncülüğü alarak ilçeye döndü.

Sarayköy Belediyesi tarafından açılan yaz ve kış spor okullarına katılan gençler başarıya imza attı. Gençlerin sevdiği spor branşıyla buluşmalarını ve boş vakitlerini spor yaparak geçirmeleri için Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş tarafından start verilen yaz ve kış spor okullarından binlerce genç yararlanıyor.

Yaz ve kış spor okullarına sınır koymayan Sarayköy Belediyesi, spor branşlarında başarılı olan gençleri seçerek Sarayköy Spor Kulübü’nün alt yapısında yetiştiriyor.

Sarayköy Belediyesi Yaz Spor Okullarının hentbol kursuna katılarak başarılı olan gençler Sarayköy Spor Kulübü Hentbol Takımının alt yapısına seçilerek yetiştirilmeye başlandı ve ilk maçlarına çıktı.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Hasan Güngör Spor Salon’unda düzenlenen Küçük Kızlar Hentbol müsabakasında 2 kategoride katılan Sarayköy Spor Küçük Kızlar Hentbol takımı il birinciliği ve il üçüncülüğü kupalarını alarak Sarayköy’e döndü.

Hentbol takımını ziyaret ederek tebrik eden Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, “ Sarayköy ilçemiz kurulduğu günden bu yana başarılı sporcuları ve hedefleri olan takımları ile en üstleri hedefliyor ve başarıyor. Sarayköy Spor Kulübü Küçük Kızlar Hentbol takımımızın antrenörü Gülcan Yel hocamız ve kızlarımızla mutluluğumuzu tekrar yaşadık. Hentbol 2. lig kız takımımızın, alt takımını oluşturmak için çalışmalara başlamıştık. Bunun için ise spor okullarımızla ilk adımı atmıştık. Oluşturduğumuz hentbol alt takımı yaptıkları çalışmalar ile dereceleri hak ettiler. Gençlerimizi bu başarısından dolayı tebrik ediyorum” dedi.

Sarayköyspor Kulübü İkinci Lig Hentbol Bayan Takımı antrenörü Gülcan Yel, “Bu sene Sarayköy Belediyemiz tarafından verilen Yaz Spor Okulları ile başlattığımız Sarayköyspor Hentbol Takımının alt yapısını oluşturduk. Kısa bir süre oldu, çocuklarımızla çok çalıştık. Denizli’de yapılan hentbol mücadelesinde il birinciliği elde ettik. İki kategoride katıldık. 2003-2004-2005 grubumuz il birincisi, 2006-2007 grubumuz il üçüncüsü oldular. Güzel bir başarıydı. Güzel tecrübe oldu” diye konuştu.

Yaz tatilini Sarayköy Belediyesi Yaz Spor Okullarında değerlendiren Nisa Nur Dülger, “ Hentbol kursuna başladığımda buralara kadar gelebileceğim aklımdan bile geçmemişti. Şimdi çok mutluyum” diye konuştu.

Kursa arkadaşlarının teşviki ile katıldığını aktaran 12 yaşındaki Emine Nur Önal, “Kursa arkadaşlarımız ile birlikte başlamıştık. Bende buralara kadar geleceğimi düşünmüyordum. Başarımızdan çok mutlu oldum” diyerek mutluluğunu dile getirdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.