Sarayköy'de Çoklu 24 Kasım Kutlamaları

Sarayköy'de Çoklu 24 Kasım Kutlamaları

Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlamalarına 23 Kasım’da başladı.

A+A-

23 Kasım günü ilçedeki okulları ziyaret edip öğretmenlerin gününü kutlayan Başkan Özbaş, öğretmenlere hediyeler takdim etti. 24 Kasım günü ise çelenk sunma töreninden sonra öğretmenler ile kahvaltıda buluştu. Ardından sınıf öğretmeni Necmiye Doğruer’i ziyarette bulundu. İlçedeki emekli öğretmenleri de unutmayan Başkan Özbaş, onlar adına akşam yemeği düzenleyip Öğretmenler Günü’ne yakışır bir kutlamaya imza attı.

Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, “Öğretmenlik mesleği en kutsal görevlerden bir tanesidir” deyip her yıl 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü en özel biçimde kutlamaya devam ediyor. Başkan Özbaş, bu sene de ilçede görev yapan ve emekli olduktan sonra yaşamına Sarayköy’de devam eden tüm öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü tebrik etti.

24 Kasım Öğretmenler Günü kutlamasına 23 Kasım günü başlamış olan Başkan Özbaş, ilçede görevli olan tüm öğretmenleri okullarında ziyaret edip günlerini kutladı, hediyeler sundu. Ardından Sarayköy Çok Amaçlı Salon’unda Hacı Nadire Mersin Cumhuriyet İlkokulu'nda görev yapan öğretmenlerin hazırladığı 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlama programına katılımda bulundu. 24 Kasım günü sabahında Şehit Hüseyin Kuş Parkı’nda öğretmenler ile kahvaltıda buluşarak 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutladı.

Başkan Özbaş, Ülkenin bugün gelişmekte ise çağ atlamakta ise bunlarda öğretmenlerin senelerdir yetiştirdiği nesillerin katkısının çok büyük olduğunu, öğretmenlerin yetiştirdiği öğrencilerin bugün çok değişik meslek dallarında millete hizmet ettiğini ve öğretmenlerin hakkının hiçbir zaman ödenmeyeceğini ifade etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.