Sarayköy'de Kahkahalar Eksik Olmadı

Sarayköy'de Kahkahalar Eksik Olmadı

Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş’ın destekleri ile kurulmuş olan Sarayköy Belediyesi Tiyatro Kulübü, Bizim Hastane oyunu ile ilçe halkını ağırladı.

A+A-

Sarayköylü halkı tiyatroyu çok sevdi. Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş’ın destekleri ile kurulmuş olan Sarayköy Belediyesi Tiyatro Kulübü Hakkı Karaca’nın eğitmenliğinde başarıya imza atmayı sürdürüyor. Tiyatro sezonunun başlaması ile beraber Sarayköylüler tiyatro ile buluşmaya başladı.

Sarayköylü gençlerden meydana gelen Sarayköy Belediyesi Tiyatro Kulübü,  Hakkı Karaca’nın eğitmenliğinde Ahmet Başımoğlu’na ait Bizim Hastane oyunuyla Sarayköylülerin huzuruna çıktı.

Müjdeyi Verdi

Bizim Hastane tiyatro oyununa vatandaşlardan yoğun ilgi geldi. Kahkahaların hiç durmadığı gece sonunda konuşma yapan Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş,  ilçe halkına sinema müjdesini de verdi.

Başkan Özbaş, yakın bir dönemde açtıkları Kültür Merkezi’nde faaliyetlerin büyük bir yoğunlukla devam ettiğini, tiyatro sezonunun başlaması ile beraber Sarayköy Belediyesi Tiyatro Kulübü sezonunun ilk oyunları olan Bizim Hastane oyununun seyirci ile buluştuğunu, kültür merkezinden önce tiyatro faaliyetleri düğün ve toplantı yapmaya uygun olduğunu ama tiyatro yapmaya uygun olmayan çok amaçlı belediye salonunda yaptıklarını, gençlerin o güzel yetenekleri ile harikalar yarattıklarını ama sahnelenen yerin uygun olmadığın, şimdi oyunlarına yakışır yerde sanatlarını yaptıklarını ve bu işin kendilerini çok mutlu ettiğini ifade etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.