Sarayköy'e TOKİ müjdesi

Sarayköy'e TOKİ müjdesi

Sarayköy Belediyesi ve TOKİ ortaklığında ilçede yapılmaya başlanan 410 konutun kura çekimi için düğmeye basıldı. Denizli’de yapımı süren TOKİ konutlarının ilk kura çekimi Sarayköy için yapılacak. 

A+A-

Sarayköy Belediyesi ve Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ortaklığında ilçenin Trafo Mahallesi’nde yapılmaya başlanan 410 konut Denizli ve çevre şehirlerden yoğun bir istek almıştı.

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin Denizli halkı için söz verdiği konut projesinin bir bölümü olan 122 metrekarelik 3+1 ile 85 metrekarelik 2+1 biçiminde yapılan Sarayköy TOKİ Konutlarının inşaatına 8 ay evvel başlanmıştı.

Türkiye’deki en hızlı ilerleme gösteren TOKİ inşaatı olarak da kayıtlara geçen Sarayköy TOKİ konutlarının büyük bir bölümü biterken vatandaşların heyecanlı bir şekilde beklediği kura çekim tarihi için Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş müjdeli haberi verdi.  

TÜRKİYE’NİN EN HIZLI İLERLEYEN TOKİ KONUTLARI İNŞAATI SARAYKÖY’DE

Sarayköy’de yapılan TOKİ konutlarının sahiplerine kavuşması için 16 Mayıs 2018 Çarşamba günü kura çekileceğini dile getiren Belediye Başkanı Özbaş, ilçede yapılan her bir projeyi yakından takip ettiklerini, Sarayköy’ün vizyon şehir olması noktasında TOKİ konutlarının önemli rolü olduğunu, ilk inşaat temelleri atılırken büyük heyecan yaşadıklarını ve o günden beri heyecanlarının arttığını, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin Denizli halkına söz verdiği TOKİ konutlarının bir bölümü olan Sarayköy TOKİ konutları inşaatının Türkiye’deki en hızlı ilerleyen şantiye olduğunu, binaların iç ve dış yapımlarınınsa günümüz koşullarına uygun ve oldukça modern olduğunu, vatandaşların heyecanla beklediği TOKİ konutlarının kura çekimlerinin tarihinin de açıklandığını, 16 Mayıs Çarşamba günü saat 11.00’de Sarayköy Kapalı Spor Salon’unda yapılacak olan kura çekim töreni ile dairelerin hak sahiplerine verileceğini, Denizli’de inşaatı devam eden TOKİ konutlarının arasında ilk kura çekiminin Sarayköy için yapılacağını dile getirdi.

BAŞKAN ÖZBAŞ’TAN TEŞEKKÜR

Başkan Özbaş, Sarayköy’de yeni bir yaşam alanının doğacağı TOKİ konutları kura çekiminin hayırlı olmasını diledi ve hizmeti ilçeye sunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a, Başbakan Binali Yıldırım’a, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’ye, AK Parti Milletvekilleri Sema Ramazanoğlu, Cahit Özkan ve Şahit Tin’e, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ile Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan’a teşekkürlerini iletti.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.