Sarayköy Zabıtası Harekete Geçti

Sarayköy Zabıtası Harekete Geçti

Sarayköy Belediyesi Zabıta Müdürlüğü bir vatandaşı daha örnek davranışı ile mutlu etti. İşte detaylar…

A+A-

Sarayköy Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’nde görev yapan Murat Enç, kayıp cüzdan sahibi olan vatandaşı çalıştığı yere ait olan kartından işyerini arayarak ulaştı. Sicil numarasından Hasan Şahin Sarı’ya ulaşıp cüzdanını vatandaşa teslim etti.

Sarayköy Belediyesi Zabıta Müdürlüğü tarafından kayıp cüzdan zaman kaybedilmeden sahibine teslim edildi.

Yerde Bulup Zabıtaya Getirdi

Olay, Abdulğani Bölüm’ün yerde bir cüzdan bulması ile başladı. Bölüm, tereddüt bile etmeden örnek bir davranış olarak yerde bulmuş olduğu kayıp cüzdanı Sarayköy Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne teslim edip, sahibinin acil bir şekilde bulunmasını ve mağdur olmamasını istedi.

Aynı Gün İçinde Verildi

Daha sonra cüzdanı teslim almış olan Zabıta görevlisi Murat Enç, kayıp cüzdan sahibi Hasan Şahin Sarı’nın iş yeri kartından çalışmış olduğu kurumu arayıp sicil numarasından da telefon numarasına ulaşmayı başardı. Hasan Şahin Sarı’yı arayan görevli Murat Enç, hemen Sarayköy Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne gelmesi gerektiğini belirtti. Zabıta Müdürlüğüne gelen Sarı’ya, aynı gün içinde kaybolmuş olan cüzdanı teslim edildi.

Zabıra Müdürlüğüne gelen ve cüzdanının bulunmasına çok sevinene Hasan Şahin Sarı, cüzdanını bulmuş olan Abdulğani Bölüm’e bu duyarlı davranışından ötürü çok teşekkür ederken, cüzdanının kendisine teslim edilmesinde emek harcayan  Zabıta görevlisi Enç’e teşekkürlerini sundu.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.