Sarayköylü genç kızlardan büyük başarı!

Sarayköylü genç kızlardan büyük başarı!

Son olarak yaz ve kış spor okulları hentbol branşından seçilen gençler ile Sarayköy Spor Kulübü Hentbol Genç Kızlar Takımı, Kuşadası’nda düzenlenecek olan Küçükler Grup Yarı Finali’ne katılacak.

A+A-

Sarayköy Belediyesi ve İlçe Halk Eğitim Merkezi tarafından yaz ve kış spor okullarının hentbol branşında kurs alan yetenekli gençler arasında Sarayköy Spor Kulübü Hentbol Genç Kızlar Takımı kuruldu.

Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş'ın talimatları doğrultusunda yaz ve kış spor okulları binlerce genci bir arada buluşturdu. Sarayköy Belediyesi ve İlçe Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile başlatılan kurslarda birçok spor branşı bulunuyor.

Kurslar özellikle gençlerin boş zamanlarını değerlendirmekle kalmayarak yetenekli sporcuların da yetişmesi hedefleniyor. Son olarak yaz ve kış spor okulları hentbol branşından seçilen gençler ile Sarayköy Spor Kulübü Hentbol Genç Kızlar Takımı'nın oluşturulduğu belirtildi. Sarayköy Spor Kulübü Hentbol Genç Kızlar Takımı son olarak derece alarak Denizli'ye dönmüşlerdi. Denizli’yi temsil edecek olan Sarayköy Spor Kulübü Hentbol Genç Kızlar Takımı Kuşadası’nda düzenlenecek olan Küçükler Grup Yarı Finali’ne Başkan Özbaş ve AK Parti Belediye Meclis Üyesi Ersin Uz tarafından uğurlandı.

Denizli’yi temsil edecek olan Sarayköy Spor Kulübü Hentbol Genç Kızlar Takımı’na hayırlı yolculuklar dileyen Başkan Özbaş, "Hepimiz sizlerle gurur duyuyoruz. Gençlerimize imkan verildiği zaman neler yapabileceklerini görebiliyoruz. Yaz ve kış spor okullarımızda gösterdiğiniz performans ile bunu zaten gösterdiniz. Ardından antrenörümüzün sıkı çalışmasıyla ilk Denizli’de girdiğiniz müsabakalarda derece alarak Sarayköyümüzü en güzel şekilde temsil edeceğiz. Şimdi de Denizli’yi temsil etmek için Sarayköy Spor Kulübü Hentbol Genç Kızlar Takımı olarak Kuşadası’nda düzenlenecek olan Küçükler Grup Yarı Finali’ne katılacaksınız. Sporda kazanmak kadar kaybetmekte var. Sizlerin centilmen bir şekilde Sarayköy’ü temsil ederek orada başarılı olacağınıza inanıyorum." dedi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.