Sarayköylüler Doğal Gaz Konforuyla Buluştu

Sarayköylüler Doğal Gaz Konforuyla Buluştu

Sarayköylüler doğal gaz konforuyla buluştu

A+A-

Sarayköy’de yapılan doğal gaz çalışmalarının ardından Ercan ve Kızıl aileleri doğal gaz ile ısınmaya başladı. Doğal gaz hizmetiyle 85 yaşındaki Burhan Ercan, eşi 76 yaşındaki Gülsüm Ercan ile birlikte kömür kovasını taşımaktan, 85 yaşındaki Burhan Ercan ise sobanın yarattığı eziyetlerden kurtulduklarını söyledi. Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, “Bu güzel, hayırlı hizmetlerin her sokakta her caddede olacağını hemşehrilerimize müjdeliyorum” dedi.

Geçen yıl Sarayköy Belediyesi ve Enerya Denizli Gaz Dağıtım A.Ş. işbirliği ile Sarayköy’de başlayan doğal gaz çalışmaları hızlı bir şekilde ilerledi. İlk etap 21 km doğal gaz hattının döşendiği Sarayköy’de 22 Ocak’ta abonelikler alınmaya başlamıştı.

Şimdi ise kayıt işlemi biten Atatürk Mahallesi Leblebiciler Sokakta ikamet eden 85 yaşındaki Burhan Ercan ve Aşağı Mahalle Sakarya Caddesinde ikamet eden 73 yaşındaki İsmet Kızıl’ın evlerine doğal gaz verilmeye başlandı.

Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, Enerya Denizli Gaz Dağıtım A.Ş. Satış ve Müşteri Hizmetleri Müdürü Buğra Kocatürk ile birlikte 85 yaşında Burhan Ercan’ı ziyaret etti. Başkan Özbaş ve Kocatürk, Ercan ailesinin doğalgaz ile pişirdiği kahveyi içerek, hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

“HİZMETLERİN EN KIYMETLİSİ HAYIR DUALARINI ALMALARIMIZ”

Sarayköy için doğal gaz hizmetinin verildiği günün tarihi bir önemi kaydettiğini belirten Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, “Müjdeli bir haberle hizmetlerimiz devam ediyor. Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan, geçen yıl ilçemiz için önemli bir hizmet olan doğal gaz çalışmalarının müjdesini vermişti. İlçemizde doğal gaz abone alımları 22 Ocak 2018 tarihinde yoğun bir katılımla başladı. Şimdi ise ilk abonelik bağlantımızı Atatürk Mahallesi Leblebici sokakta ikamet eden 85 yaşındaki Burhan Ercan amcamızın evinde başladık. Çok mutluyuz. Çünkü odasındaki sobası tarihe karışıyor. Eşi 75 yaşındaki Gülsüm teyzemiz ile kaldırdıkları kömür kovasını artık bir daha çıkmamak üzere depolarına indirdiler. Hem doğal gaz ısınmasıyla hem mutfak tüpüyle artık hiç kesintisiz bir enerjiye sahip olacaklar. Mutfaklarında, banyolarında sıcak su hiç eksilmeyecek. Bu hizmetlerin en kıymetlisi onların hayır dualarını aldığımız andır. Bundan sonrada alabilirsek ne mutlu” dedi

“BU GÜZEL HİZMETLERMİZ HER SOKAKTA HER CADDEDE OLACAK”

Hizmetin ilçeye gelmesinde emeği geçenleri unutmayan Başkan Özbaş, “Bu önemli hizmeti ilçemize kazandırma aşamasında emeği geçen Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Başbakanımız sayın Binali Yıldırım’a, Ekonomi Bakanımız Nihat Zeybekci’ye, Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan’a, meclis üyelerimize, hizmetlerimizin yapım aşamasında sabır ve desteklerini bizlerden eksik etmeyen değerli hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Bu güzel hayırlı hizmetlerin her sokakta her caddede olacağını hemşehrilerimize müjdeliyorum. Nice güzel hizmetlerle buluşmayı ümit ediyorum” diye konuştu.

Enerya Denizli Gaz Dağıtım A.Ş. Satış ve Müşteri Hizmetleri Müdürü Buğra Kocatürk , “22.01.2018 tarihi itibariyle Sarayköy ilçemizde abonelik işlemlerine başladık. Öncelikle Sarayköy Belediye Başkanımız Ahmet Necati Özbaş’a verdiği desteklerden ve Sarayköy halkına yoğun ilgilerinden dolayı şirketimiz adına teşekkür ederiz. 2017 yılında ilçemizde 21 km hat imalatı gerçekleştirdik. 2018 yılı içerisinde yaklaşık 10 km daha yatırım yapacağız. 20.02.2018 tarihi itibariyle abonelerimiz gaz kullanımına başladı. Abonelerimizle birlikte Sarayköy ilçemize doğal gaz konforunun ve ekonomisinin hayırlı olmasını diliyorum. Önümüzdeki dönemde abonelik alımlarımıza hızla devam edeceğiz” diyerek bilgi verdi.

“SOBA DEĞİŞTİRMEK BİZİM İÇİN EZİYETTİ”

Evlerine gelen doğal gaz hizmetiyle sobadan kurtulduklarını belirten 85 yaşındaki Burhan Ercan, “Yaşlı olunca soba değiştirmek bizim için eziyetti. Bir kovayı iki kişi çıkarıyorduk. Bizi bu yükten kurtardılar. Bu güzel ve bizim için önemli hizmeti ilçemize kazandıran Belediye Başkanımız Ahmet Necati Özbaş olmak üzere tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Allah razı olsun” diyerek mutluluğunu dile getirdi.

Soba ile ısınmanın zor olduğunu dile getiren evin hanımı 76 yaşındaki Gülsüm Ercan, “Yaşımız ilerledikçe soba değiştirmek bizim için zor bir hal almıştı. Bu sene daha çok rezil olduk. Soba çilesinden bizleri kurtardıkları için Belediye Başkanımızdan ve emeği geçen herkesten Allah razı olsun” dedi.

DOĞAL GAZ İLE ISINMAYA BAŞLADI

İlçenin doğal gaz hizmeti alan ikinci hanesi ise Aşağı Mahalle Sakarya caddesinde ikametgah eden 73 yaşındaki İsmet Kızıl’ın evi oldu. 73 yaşında İsmet Kızıl’da sobanın yarattığı olumsuzluktan şikayet ederek doğal gaz hizmetinin ilçeye gelmesinden mutluluk duyduğunu dile getirdi. Kızıl, “Artık doğal gaz ile ısınıyoruz. Duman yok, pislik yok, kömür kokusu yok. Evimiz sıcak oldu. Önemli hizmet, çok memnunum” dedi.

BABASI İÇİN MUTLU OLDU

İzmit Kızıl’ın oğlu 48 yaşındaki Murat Kızıl ise, “Babam yaşlı olduğu için soba çok büyük eziyet oluyordu. Doğal gaz onlar için büyük bir kolaylık oldu. Allah bin kere razı olsun buna sebep olan kişilerden” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.