Sarayköyspor Bayan Hentbol Takımı 2. LİG’DE

Sarayköyspor Bayan Hentbol Takımı 2. LİG’DE

Eylül ayında Yalova’da yapılan Bölgesel Lig Finalleri’nde büyük bir başarı elde ederek Bölge Finalleri’ne katılmaya hak kazanan Sarayköyspor Bayan Hentbol Takımı, Ankara’da yapılan 2. Lig Yükselme Grubu maçlarından da zaferle ayrılarak adını 2. Lig’e yazd

A+A-

Hak ettikleri bir başarı elde ettiklerini belirten Antrenör Ali Özdemir “Yoğun çalışmalarımızın, emeğimizin karşılığını aldık. Artık sorumluluklarımız daha arttı. Başarı çıtamızı daha da yükseltmek, ilçemize yeni zaferler kazandırmak istiyoruz. Ben ilk günden bu yana bizlere destek olan başta Belediye Başkanımız Ahmet Necati Özbaş’a ve Sarayköylü hemşerilerimize teşekkür ediyoruz.” Dedi.

 

Elde edilen büyük başarıdan dolayı tüm takımı kutlayan Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş “Bugün ayrı bir sevinci yaşıyoruz. Bizim altın kızlarımız olan Sarayköyspor Bayan Hentbol Takımımız artık 2. Lig’de mücadele edecek. İlçemizin ve Denizlimizin adını tüm Türkiye’ye duyuracaklar. Tabi biz bunu bir başlangıç olarak kabul ediyoruz. Bu yolun sonu artık 1. Lig ve daha büyük başarılar olacak inşallah. Ben 2. Lig’e çıkarak bizlere ve ilçemize çok büyük mutluluk yaşatan başta antrenörümüz Ali Özdemir olmak üzere tüm takımımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.