Savaşçı 68. bölüm full izle | Savaşçı son bölüm tek parça izle

Savaşçı 68. bölüm full izle | Savaşçı son bölüm tek parça izle

Savaşçı dizisi 68. son bölüm ile 24 Mart 2019 Pazar gününde FOX TV'de. Savaşçı 68. bölüm sansürsüz full tek parça izle FOX TV linki. Savaşçı 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

A+A-

Savaşçı 68. bölüm ile FOX TV'de. Savaşçı 68. son bölüm sansürsüz full izle tek parça linki FOX TV'de.

Başrollerinde Berk Oktay ile Metin Serezli'nin oynadığı Savaşçı dizisinin 68. son bölümü 24 Mart Pazar akşamında FOX TV ekranlarında yayında olacak.

Savaşçı 68. yeni bölümünde; teröristlerin elinde rehin olan Çiğdem Teğmen'i kurtarmak adına Kopuz Albay ile Kılıç Timi derhal harekete geçer. Kağan Bozok her defasında kız kardeşimiz olarak bahsettiği Çiğdem'i kurtarmak adına intikam yemini eder.

SAVAŞÇI 68. BÖLÜM ÖZETİ

Kılıç Timi soydaşlarımızı koruyarak Lazar ve Velid’e vermemek adına canını dişine takarken diğer tarafta teröristler Çiğdem'in asker olduğunu anlar. Çiğdem Teğmen artık ölümle yaşam arasındadır. Fakat Çiğdem için önemli olan tek şey ise çocuğu Kürşat’ı teröristlerin elinden almaktır.

Savaşçı 68. bölüm full izle

Murat ise Elsa ve Melik ile ilgili bilgi toplamak için hayatını riske atarken o da ölümün soğuk sessizliğini hisseder. Kopuz Albay kardeşi Murat’ı kurtarmak için zaman ile yarışma çoktan başlamıştır. Çiğdem Teğmen ile irtibat kesilirken karargah büyük bir gerilimin içerisine girer. Kılıç Timi bir yandan soydaşlarımızı korumak ve diğer yandan da Çiğdem’in akibetini öğrenmek adına oldukça acelecidir. Kağan ve Haydar’ın aldığı son karar hem Kopuz Albay’ı hem de Kılıç Timi’ni zor bir tercih de bırakır.

SAVAŞÇI SON BÖLÜM İZLE

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.