Savunması Kabahatinden Beter

Savunması Kabahatinden Beter

Denizli-Ankara Karayolu'ndaki Gökçek Köyü'nde insan kılığına girmiş şahıs, motosikletin arkasına ip ile bağladığı buzağıyı yolda sürüklemeye başladı.

A+A-

Buzağı yolda kan revan içerisinde kalırken bunu görmüş olan duyarlı bir vatandaş şahsa uyarı da bulundu. İsminin Ali olduğu ifade edilen şahıs buzağının öldüğünü ve gömmeye götürdüğünü ileri sürdü. Olay yerinde başlamış olan tartışma kavgaya dönüşürken, jandarma olaya müdahil oldu ve şahsı gözaltına alındı.

Gömmeye Gidiyormuş

Olay Denizli-Ankara Karayolu'nda olan Gökçek Köyü'nde gerçekleşti. Öldüğü öne sürülen buzağıyı plakasız motosikletine ip ile bağlamış olan ve adının Ali olduğu ifade edilen kişi, tali yolda ilerlemeye başladı. Buzağı yolda bir o tarafa bir bu tarafa savrulurken, şahıs yolunda gitmeyi sürdürdü. Olayı görmüş olan duyarlı bir vatandaş korna çalıp şahsı uyardı. Ali ismindeki şahıs, Buzağının öldüğünü, kendisinin bunu gömmeye götürdüğünün belirtti ve size ne! Şeklinde cevap verdi. Yolda bir anda başlamış olan tartışma başka kişilerin de karışması ile iyice büyüdü. İki taraf kavgaya etmeye başladı ve olay yerine gelmiş olan jandarma ekipleri duruma müdahale ettiler.

 

Buzağının yolda Kan revan içerisinde kaldığı ve görenlerin Pes Artık! Dedikleri o anlar duyarlı vatandaşın kamerasına da yansıdı. Plakasız olan motoru ile buzağıyı acımasızca götüren şahsın emniyette gözaltına alındığı ifade edildi.

 

Kaynak: Hizmetgazetesi

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.