Şehidimizi Dualarla Tekbirlerle Uğurladık!

Şehidimizi Dualarla Tekbirlerle Uğurladık!

Denizli şehidini uğurladı

A+A-

Iğdır'da PKK'lı teröristlerin saldırısında şehit düşen polislerden Denizlili, 24 yaşındaki Hasar Eser'in cenazesi, bugün memleketine getirildi. Şehit Eser ile resmi nikahı kıyılan ve 10 Ekim'deki düğününü bekleyen eşi Gül Eser'in, Türk bayrağına sarılı tabutu görünce "Hasan, Hasan'ım" diye feryat etmesi yürekleri dağladı.

 

 

Şehit polis memuru Hasar Eser'in cenazesi, bugün sabah saatlerinde, Çardak Havaalanı'na getirildi. Önceden şehidin Merkezefendi Mahallesi'ndeki evinin önü ve sokağı, Türk bayraklarıyla donatıldı. Yüzlerce Denizlili, taziye evine akın etti. Şehidin naaşı, cenaze arabasıyla saat 15.30'da evinin önüne getirildi. Bu sırada gözyaşları sel oldu. Şehidin annesi Sevgi Eser ile babası Serdar Eser'in sakinleştirici iğneyle güçlükle ayakta durabildiği görüldü.

 

ŞEHİT EŞİ YÜREKLERİ DAĞLADI

 

Geçen Mayıs ayında resmi nikahları kıyılan ve 10 Ekim'de düğünlerini yapmayı planladığı eşi Trabzon'da görevli Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Gül Eser, evin önüne konulan Türk bayrağına sarılı cenazeyi görünce dayanamadı. Şehit eşi Gül Eser'in "Hasan, Hasan'ım" feryadı yürekleri dağladı. Bir süre sonra baygınlık geçiren Gül Eser'e sağlık ekipleri ambulansa götürüp müdahale etti. 

Şehidimizin baba ocağına son ziyaretinde anne Sevgi Eser, baba Serdar Eser ve bir ay sonra düğünleri olacak eşi Gül Eser, sinir krizi geçirdi. Eser ailesine evde hazır bekleyen sağlık ekipleri tarafından sakinleştirici verildi.

Şehit Polis Hasan Eser, son kez geldiği baba ocağında helallik alınmasının ardından cenaze aracına konularak Asri Mezarlığa götürüldü. Şehit polisimiz Asri Mezarlıkta ikindi namazına müteakip olarak son yolculuğuna uğurlandı...

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.