Şehir Merkezindeki Trafik Rahatlayacak

Şehir Merkezindeki Trafik Rahatlayacak

Denizli Büyükşehir Belediyesince, bir süre evvel başlatılan 50 metre genişliğindeki yeni çevre yolunun inşasında sona gelindi.

A+A-

Bu çerçevede Üçler Bulvarı’nda süren 50 metre genişliğindeki yeni çevre yolu Hal Kavşağı’na bağlanacak; bu şekilde 1200 Evler, Yenişehir, Adalet, Gümüşler, Üçler, Göveçlik, Yenişafak, Hisar, Hallaçlar, Barutçular, Bereketler, Çakmak, Kadılar ve Karahasanlı bölgesindeki pek çok mahalle İzmir Bulvarı, Bozburun yolu ve buradan Ankara yoluna güvenli bir biçimde ulaşacak.

Yeni çevre yolu 4 gidiş, 4 geliş olacak

Yeni çevre yolunun 4 gidiş, 4 geliş olacağı, 2 parklanma alanının, bisiklet yolunun ve otobüs ceplerinin de buralarda olacağı belirtildi. Her iki yönde de kaldırımın olduğu çevre yolunda ayrıca 3 tane de akıllı kavşak bulunacak.  Proje çerçevesinde 3 kavşağın inşası biterken ,yolun temel ve beton kaplama işleri, orta refüj ve ağaçlandırma çalışmaları tamamlandı. Dev projede asfalt döküm işlemi ve aydınlatma montajı çalışmalarında da sona gelindi.

“Denizlimize yakışanı yaptık, yapmaya da devam edeceğiz”

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, yeni çevre yolunun tamamlanması ile birlikte şehir merkezi trafiğinin önemli derecede rahatlayacağını ifade etti. Başkan Osman Zolan, “İzmir ya da Ankara yönüne 1200 Evler, Yenişehir, Adalet, Gümüşler, Üçler, Göveçlik, Yenişafak, Hisar, Hallaçlar, Barutçular, Bereketler, Çakmak, Kadılar ve Karahasanlı gibi onlarca mahallemizin bulunduğu bölgeden gitmek isteyen vatandaşlarımız 50 metre genişliğindeki yeni çevre yolumuzu kullanarak, şehir merkezi trafiğine girmeden gitmek istedikleri noktaya daha güvenli, ekonomik ve kolay bir şekilde ulaşabilecek. Denizlimize yakışanı yaptı yapmaya da devam edeceğiz. Şimdiden hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.