Şehir Tiyatrosunda Yeni Dönem Başladı

Şehir Tiyatrosunda Yeni Dönem Başladı

Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu "Bir Deli’nin Hatıra Defteri" isimli tiyatro oyunuyla yeni sezonuna başladı.

A+A-

Oyuna Vali Hasan Karahan, Başkan Osman Zolan ve diğer davetliler ile vatandaşlar katılımda bulundular. Hakan Kurt’un yönetmiş olduğu "Bir Deli’nin Hatıra Defteri" isimli tek kişilik tiyatro gösterisinde Ozan Özdemir rol aldı. Sezonun ilk oyununu izlemeye gelmiş olan seyirciler unutamayacakları bir gece yaşadılar. Oyunun sonunda sahneye çağrılan Vali Hasan Karahan ve Başkan Osman Zolan, oyunu büyük bir keyif ile izlediklerini ifade etti.

 

Tiyatroya gönül verenlere teşekkür

 

Başkan Osman Zolan burada yapmış olduğu konuşmasında, Denizli’nin sanatı, kültürü ile Türkiye’de örnek şehirlerden olmasını istediklerini, Denizli’nin pek çok güzellikle tanıştığını, yapısal anlamda parkları, yolları, alt ve üst yapısı, spor alanları, temiz havası ile pek çok güzelliğe kavuştuğunu, şehirde mutlu olmanın yolunun, sanat ile kültürle buluşmaktan geçtiğini, gençleri sanatla bir araya getiren başta Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu olmak üzere, Denizli’de bu işe gönül veren tüm tiyatro gruplarına çok teşekkür ettiğini söyledi.

 

“Üzerimize düşen ne varsa yapacağız”

 

Denizli Valisi Hasan Karahan’sa Başkan Osman Zolan ve tüm ekibine teşekkürlerini sundu. Vali Karahan, tiyatro sezonunun açıldığını, ilk oyunu seyrettiklerini, oyuncu arkadaşları tebrik ettiğini, Denizli tüm alanlarda olduğu gibi, kültür ve sanat anlamında da Türkiye’de sayılı şehirlerden olacağını ve yeni sezonun hayırlı uğurlu olmasını sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.