Şehitler İçin Dua Edildi

Şehitler İçin Dua Edildi

Semerkand Vakfı Denizli Şubesi ve Beşir Derneği Denizli Temsilciliği ortaklığında çok anlamlı bir etkinlik gerçekleştirildi.

A+A-

Semerkand Vakfı Denizli Şubesi ve Beşir Derneği Denizli Temsilciliği, beraber organize ettikleri organizasyonda şehitlerin anısına 7 bin kişilik aşure ikramı yaptı.

Yoğun Bir Katılım Oldu

Çınar Yeni Camii’nde organize edilen etkinliğe Denizli halkının yoğun bir katılım gösterdiği görüldü. Organizasyonda vatanı, bayrağı ve milleti için seve seve canını vermiş olan tüm şehitlerin ve devletin bekası için dualar edildi. Beşir Derneği Denizli Temsilcisi Emrah Gürbüz, Semerkand Vakfı Denizli Şubesi ile beraber organize ettikleri bu organizasyonda güzel bir hayra vesile olduklarını, tüm bağışçılara ve organizasyonda emeği geçen gönüllülerin hepsine teşekkürlerini ilettiklerini, şehitlerin hiçbir zaman unutulmayacağını, onların insanın en önemli varlığı olan canlarını gözlerini kırpmadan verdiklerini, böyle anlamlı organizasyonlar ile Beşir Derneği olarak halkın hayrına vesile olmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.