Şehitlere Bizden Selam Söyleyin

Şehitlere Bizden Selam Söyleyin

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından 50 - 75 yaş arasındaki vatandaşlar için yapılan Bursa - Çanakkale gezileri kaldığı yerden devam ediyor.

A+A-

Osmanlı İmparatorluğunun temellerinin atılmış olduğu Bursa ve kahramanlık destanlarının yazılmış olduğu Çanakkale’yi ziyaret edecek olan kafile yola revan oldu. 10 otobüsün olduğu ilk kafile Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ile Denizli Milletvekili Cahit Özkan tarafından 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı'ndan gönderildi. Otobüsleri teker teker gezip vatandaşlara "hayırlı yolculuklar" temennisini ileten Başkan Osman Zolan ve Milletvekili Özkan, bu vatan için canını veren şehitler için bol bol dua etmelerini istediler.   

 

Başkan Osman Zolan:  "Şehitlerimiz için dua edin"

 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Bursa ve Çanakkale illerine gittiklerini, ilk olarak Bursa’ya gideceklerini, ecdadın orada bırakmış olduğu eserleri göreceklerini, Bursa Ulu Cami’de sabah namazı kılacaklarını ardından bu vatan için gözünü kırpmadan canını vermiş olan ecdadın ziyaretine gideceklerini, bu vatanın bedelinin ödenmiş olduğu toprakları göreceklerini,  kendilerinden bir de ricasının olduğunu ve şehitlere kendilerinden selam söylemelerini, onlar için dua etmelerini istedi.

 

Milletvekili Özkan: “Rabbim birliğimizi daim etsin”

 

Denizli Milletvekili Cahit Özkan ise, cennet vatanın varlığına karşı 72 düvelin yaptığı saldırıları bertaraf ettikleri, Anadolu'nun ezeli ve ebedi Türk yurdu olduğunu tüm dünyaya ilan ettikleri coğrafyalara gittiklerini ve hepsine hayırlı yolculular dilediğini ifade etti.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.