Şemsiyelerinizi Almayı Unutmayın !

Şemsiyelerinizi Almayı Unutmayın !

Meteoroloji'nin yapmış olduğu son açıklamaya göre gelecek 4 günde Denizli'de gök gürültülü ve yerel şiddetli sağanak yağışlar görülecek.

A+A-

Meteoroloji'den alınan son tahminlere göre Perşembe sabah sularından sonra Denizli'de hafta sonu da dahil olmak üzere Pazartesi gününe dek 4 gün süre ile gök gürültülü ve sağanak yağışlı bir hava hissedilecek.

Yapılan son değerlendirmelere göre; İç Anadolu'nun kuzeyi, Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Anadolu, Güneydoğu Anadolu'nun doğusu ile Osmaniye, Mersin, Kütahya, Afyonkarahisar, Bilecik, Kayseri, Nevşehir, Aksaray çevreleri ve Sakarya'nın güney kesimleriyle Adana ve Konya'nın kuzey ve doğusunun kısa süreli ve yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçerken; yağışlar bilhassa Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusunda yerel olarak güçlü bir şekilde görülecek.

Hava sıcaklıkları doğu kesimlerde mevsim normallerinde, iç ve batı kesimlerde ise mevsim normallerinin 2 - 4 derece üstünde seyredecek.

Denizli Hava Durumu 4 Günlük

Denizli illinde yarın yani 24 Mayıs Perşembe günü sabah saatlerinden itibaren Pazartesi gününe kadar aralıklı bir şekilde gök gürültülü ve yerel sağanak yağışlar olacak.

4 Günlük hava durumu şu şekilde:

24 Mayıs Perşembe: Gök gürültülü ve sağanak yağışlı 33

25 Mayıs Cuma: Gök gürültülü ve sağanak yağışlı 32

26 Mayıs Cumartesi: Gök gürültülü ve sağanak yağışlı 31

27 Mayıs Pazar: Gök gürültülü ve sağanak yağışlı 30

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.