Sendika Bastırdı İzgi Müdür Oldu

Sendika Bastırdı İzgi Müdür Oldu

Akishaber’in ortaya çıkardığı torpil listesinden sonra bir türlü dikiş tutmayan Acıpayam ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne Süleyman İzgi’nin atandığı öğrenildi...

A+A-

Dün Acıpayam İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bir deprem daha yaşanmıştı ve  en son müdür olarak atanan Ramazan Yılmaz’ın görevden alındığı ifade edilmişti. Dün yaptığımız haber de vurguladığımız gibi Yılmaz’ın yerine Süleyman İzgi atandı.

Acıpayam İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nde gerçekleşen torpil skandalı ve arkasından meydana gelen görevden almalar Acıpayam’da eğitim caimasını bir çok kez şaşırttı. Ramazan Yılmaz’ın da görevden alınması ile Ak Partiye yakınlığı ile tanınan sendikanın Acıpayam MEM’e atanmasını için Süleyman İzgi'yi düşündükleri iddia edilmişti ki bu iddiaların gerçek olduğu bu gün ortaya çıktı. Son dakika alınan bilgilere göre görece Süleyman İzgi Getirildi.

Acıpayam MEM’de 4. Değişiklik

Akishaber tarafından yapılmış olan ve gündemi sarsan torpil haberinden sonra Acıpayam MEM’de dikiş tutmadı. O günden bu güne 4 kişi değişti. İlk olarak Acıpayam İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Çiçekdemir görevinden alınmıştı. Onun yerine Çal İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Ekici getirilmişti. Ama kısa bir süre sonra Ekici’nin görevinden istifa ettiği öğrenildi ve en son İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından göreve Ramazan Yılmaz getirilmişti. Yılmaz’ın ise dün görevden alındığı ortaya çıkmıştı. Onun yerine de gelen isim Süleyman İzgi oldu.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.