Şenel Güven Tazeledi

Şenel Güven Tazeledi

Şenel Güven Tazeledi

A+A-

İnşaat Mühendisleri Odası Denizli Şubesi 14.Dönem Olağan Genel Kurulu 17 Şubat 2018 tarihinde Çatalçeşme Oda Tiyatrosunda gerçekleştirildi. Açılış konuşmalarının ardından TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Genel Kurulu, Divan Kurulu’ nun seçilmesi ile başlandı. Divan Başkanlığını Metin Karaman, başkan yardımcılıklarına Naile Peker  ve Bekir Kenarlı, yazmanlıklara Sümeyra Sarı ve Emre Karakaya’ nın yaptığı divan kurulunda çalışma raporu ve mali rapor okunarak, İMO Denizli Şubesi 13.Dönem Yönetim Kurulu mali yönden aklanmış oldu.

 

Genel kurula,DESKİ Genel Müdürü Sayın Mahmud Güngör,  Merkezefendi Belediye Başkan Yardımcısı Sayın Yusuf Görgüç, TMMOB ye bağlı oda temsilcileri ve çok sayıda inşaat mühendisi katıldı.

Geçtiğimiz haftalarda basın açıklaması yapan Meslekte Birlik Grubu ve Çağdaş İnşaat Mühendisleri Grupları, adaylık dilekçelerini Divan Kuruluna vermeleri sonucunda resmi olarak adaylıklarını yapmış oldular.

18 Şubat  2018 Pazar günü gerçekleştirilen İnşaat Mühendisleri Odası Denizli Şubesi seçimleri 1399 seçmenden, 1007’ sinin oy kullanması ile gerçekleşti.

İki grubun aday olduğu bu seçimde, İki dönemden bu yana başkanlık görevini yürüten Meslekte Birlik Grubu’nun adayı Şevket Murat Şenel üçüncü dönem için güven oyu alarak tekrar başkan seçildi.

Üçüncü dönem başkan olarak seçilen Sayın Şenel, seçim sonucu üyelerine “İnşaat Mühendisleri Odası seçimlerine katılarak şahsıma ve ekibime destek olan, bu şerefli ve zor göreve bizleri layık gören, amacımızı ve gayretlerimizi oyları ile ödüllendiren ve bu yolda yalnız yürümediğimizi bizlere gösteren bütün meslektaşlarımıza teşekkür ederim. 

Iyi ki varsınız...” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.