Sertifikalarını Başkan'dan Aldılar

Sertifikalarını Başkan'dan Aldılar

Pamukkale Belediyesi tarafından Avrupa Gönüllü Hizmeti Akreditasyonu çerçevesinde devam ettirilen “Ücretsiz İngilizce Konuşma ve Kültür Kursları” sürüyor.

A+A-

Pamukkale Belediyesi-Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü ortaklığı ile sürdürülen ve Avrupa Birliği Projesi çerçevesinde yapılan “Ücretsiz İngilizce Konuşma ve Kültür Kursları”nı tamamlamış olan kursiyerlere sertifikaları tören ile verildi. Pamuk Kafe Üniversite’de yapılmış olan sertifika törenine Pamukkale Belediyesi Başkanı Hüseyin Gürlesin ve diğer yetkililer, yurtdışından gelen gönüllü eğitmenlerle kursiyerler katılımda bulundu.

 

İBANOĞLU, “DEVLETİMİZİN İŞİ GÜCÜ GENÇLİK”

 

Törende konuşma yapan Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, Devletin işinin gücünün gençlik olduğunu, bu konuda beraber çalıştıkları Pamukkale Belediye Başkanına buradan çok teşekkür ettiğini, 4 senede büyük hizmetler verip tesisler yaptığını belirtti.

 

43 BİN EURO HİBE GELDİ

 

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Pamukkale Belediyesi’nin 2015’te yapmış olduğu başvuruyla Denizli’nin ilk ve tek Avrupa Gönüllü Hizmeti akredite kuruluşu olma unvanını kazandığını ifade etti. Bu tarihten sonra Pamukkale Belediyesince sunulmuş olan 3 AB projesinin kabul edildiğini, 43 bin EURO hibeyi Denizli’ye getirdiğini, bu projeler çerçevesinde İngiltere, İspanya, Bulgaristan, Romanya, İtalya ve Moldova’dan toplamda 16 yabancı eğitmen 2’şer aylığına belediyede misafir edildiğini,  gelen yabancı eğitmenlerin ile 16-25 yaş arası olduğunu Kasım 2016’da başlatılan ilk çalışmadan beri toplamda 8 ayrı 2’şer aylık dönemde kursların yapıldığını, ve 2000 kişinin İngilizce konuşmayı öğrendiğini belirtti.

 

BAŞKAN GÜRLESİN, “KURUMLAR ARASI İŞ BİRLİĞİ DE ÖNEMLİ”

 

Başkan Gürlesin, Yabancı dil eğitiminin kalitesinin her sene ülkede artsa da, öğrenilen yabancı dili konuşabilecek, pratik yapılabilecek olanakların çok kısıtlı seviyede olduğunu, bundan dolayı kendilerinin gençlere eşsiz bir deneyim fırsatı sunduklarını, Gençlik Spor İl Müdürlüğü ile beraber sürdürülen projenin gençlere fayda sağladığını gördüklerini,  ve bunun da haklı gururunu yaşadıklarını sözlerine ekledi.

 

YENİ DÖNEM KURS BAŞVURULARI 9 AĞUSTOS’TA SONA ERECEK

 

Ayrıca “Ücretsiz İngilizce Konuşma ve Kültür Kursları”nın yeni dönemi ile alakalı kayıtlar da başladı. Yaz Dönemi 2. Bölüm başvuruları 9 Ağustos’a kadar sürecek  ve kurs 11-29 Ağustos 2018 tarihleri arasında olacak.  Kursa 16-25 yaş arasında Denizli'de ikamet eden tüm gençler başvurabilecek. Kurslar, Pamukkale Belediyesi Atatürk Caddesi’nde ki Ek Hizmet Binasında ve Denizli Gençlik Merkezi’nde yapılacak. Kurslara ücretsiz katılmak için www.pamukkale.bel.tr adresinde bulunan başvuru formunun en geç 9 Ağustos 2018 Perşembe günü saat 17:00’a kadar doldurulması gerekmekte

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.