Servergazi'li Kızlarımız Denizlinin Gururu Oldu!

Servergazi'li Kızlarımız Denizlinin Gururu Oldu!

Matematikçi kızlar Denizlinin gururu oldu.

A+A-

 DENİZLİ'deki Özel Servergazi Fen Lisesi öğrencileri Feyza Duman ile Ayşe Pelin Özcan, 14-20 Nisan'da Belarus'ta yapılan Avrupa Kızlar Matematik Olimpiyatları'nda Türkiye Milli Takımı'nı temsil etti. Duman gümüş, Özcan da kazandığı bronz madalyayla kentin gururu oldu.

  Özel Servergazi Fen Lisesi Müdürü Bünyamin Gümüş, Yönetim Kurulu Üyesi Ali Dağdaş ile birlikte Denizli Gazeteciler Cemiyeti'nde düzenlenen basın toplantısıyla başarılı öğrencilerini altınla ödüllendirdi.

  Belarus'ta yapılan Avrupa Kızlar Matematik Olimpiyatları'nda Türkiye Milli Takımı'nı dört öğrencinin temsil ettiğini, bu öğrencilerden ikisinin Servergazi Fen Lisesi öğrencisi olduğunu söyleyen Okul Müdürü Bünyamin Gümüş, "Belarus'ta 30 ülkenin katılımıyla yapılan olimpiyatlarda öğrencilerimizin aldığı derece hepimizi mutlu etti. Servergazi Eğitim Kurumları, 25 yıldır eğitim de marka haline geldi. Uluslararası arenada da söz sahibiyiz. Olimpiyatlarda gümüş madalya kazanan Beyza Duman ile bronz madalya almaya hak kazanan Ayşe Pelin Özcan'ı, ailelilerini ve öğretmenlerini yürekten kutluyoruz. Feyza Duman, Haziran ayında Yunanistan'da Balkan Matematik Olimpiyatları ile Temmuz'da Tayland'ta düzenlenecek Dünya Matematik Olimpiyatları'nda da ülkemizi temsil edecek" dedi. Toplantının ardından başarılı öğrencilere altın takıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.