1 Temmuzda Başlıyor!

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, yüz yüze aile danışmanlık hizmetlerinin kurallara dikkat edilerek...

Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, Aile, Çalışma ve Toplum Hizmetleri Genel Müdürlüğü normalleşme takvimini hazırladı.

Buna göre 

Yapılan açıklamaya göre, telefon ve online görüşmeler olarak sürdürülen aile danışmanlığı hizmeti, yeniden yüz yüze olarak yürütülmeye başlanacak. Yüz yüze danışmanlık hizmeti maske, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına dikkat edilerek, 1 Temmuz’dan itibaren tekrar başlayacak.

Aile bütünlüğünü korumak ve güçlendirmeye amacıyla hayata geçirilen aile danışmanlığı hizmeti, il müdürlüklerinde ve sosyal hizmet merkezlerimizde görev yapan danışmanlar aracılığıyla ücretsiz sunuluyor. Ülke genelinde, bugüne kadar 40 bin kişiye ücretsiz danışmanlık hizmeti sunuldu.

 

Gündem Haberleri

Tera'nın merak edilen 12 yatırımcısı ortaya çıktı
Ayrılma niyetim yoktu, bugünkü sözler çok ağır geldi
Tezmen ve Yarız’ın da aralarında olduğu 11 kişinin mallarına el konuldu
Kurtlar Vadisi Kozinoğlu’nun öleceğini nasıl bildi?
Özel: Mansur Yavaş potansiyel cumhurbaşkanı adayımız