30 Ağustos'a Özel Ücretsiz Kitap Dağıttı

TADDEF (Türkiye Azerbaycan Dostluk Dernekleri Federasyonu) Genel başkan yardımcısı ve Iğdır Azerbaycan Evi Derneği başkanı Serdar Ünsal, 30 Ağustos Zafer bayramı ve Karabağ zaferi nedeni ile bin adet ücretsiz kaynak ders kitabı dağıttı.

Kitap dağıtımında konuşan TADDEF (Türkiye Azerbaycan Dostluk Dernekleri Federasyonu) Genel başkan yardımcısı Serdar Ünsal,”Iğdır Azerbaycan evi derneği ve Ünsal kırtasiye olarak her sene öğrencilere kaynak kitap dağıtımı yapıyorum okullar açılmadan önce bu senede 30 ağustos zafer bayramı nedeniyle öğrencilere çeşitili ders kaynak kitaplar dağıttık dağıtmaya da devam edeceğiz.Amacımız öğrencilerimiz kitaplardan faydalansınlar okullar açılmadan önce kitaplardan faydalansınlar onlara bir nebze onlara yardımcı olamaya çalışıyoruz. Hem 30 Ağustos zafer bayramı hem de Azerbaycan’ın Karabağ zaferi anısına kitap dağıtımını sürdüreceğiz. 10 yıldan fazladır ihtiyaç sahibi öğrencilere kitap dağıtıyorum. İhtiyaç sahibi olanlar iş yerimize uğrayarak kitaplardan alabilirler.“dedi.

Kitap alan öğrenciler de ”Ünsal kırtasiyeye ve  TADDEF (Türkiye Azerbaycan Dostluk Dernekleri Federasyonu) Genel başkan yardımcısı Serdar Ünsal’a teşekkür ederiz.” dediler.

Gündem Haberleri

"Bu FON VURGUNU Bugünkü Yargıya Bırakılmayacak Kadar Önemlidir"
187 milyar liralık kazanç mercek altında
Eşit vatandaşlık hakkı tanınırsa Erdoğan'ı destekleyebiliriz
Güçteki alkol derecesi hiçbir içkide yok
Fon skandalı Önergesine AKP ve MHP'den Red Oyu