Acıpayam'da Okullar 2 Gün Daha Tatil

Denizli’nin Acıpayam İlçesinde gerçekleşen depremden sonra artçı sarsıntılar devam ederken ilçede, okullar için yeni bir tatil haberi daha geldi.

Geçtiğimiz çarşamba Denizli’nin Acıpayam İlçesi’nde saatler 09.34’ü gösterdiğinde Yeniköy merkezli 5.7 büyüklüğünde deprem meydana gelmişti. Depremin ardından yüzlerce artçı sarsıntının yaşandığı ilçede tedirginlik devam ediyor. Depremin ardından evleri yıkılan ve hasar gören vatandaşlar çadırda kalmaya başlarken, bölgede hasar tespiti çalışmaları da devam ediyor.

Tatil Uzatıldı

Depremden sonra Acıpayam’da okullar tatil edilmişti. Alınan bilgilere göre yaralarını sarmaya çalışan ilçede 26 Mart Salı ve 27 Mart Çarşamba günleri de  okulların tatil edildiği ilan edildi. Devam eden günler de eğitim öğretimin devam edip etmeyeceğine, bölgede bulunan ekipler ve milli eğitim görevlileri bir araya gelerek karar verecek.

İlçe Haberleri Haberleri

TİCARET ODASI BAŞKANINDAN SKANDAL YORUM
Baklan’da Rahvan At Yarışları İçin Geri Sayım Başladı
Babadağ’da Keşkek Festivali Coşkusu
ÇİVRİL’DE FESTİVAL HEYECANI BAŞLIYOR
Çal'da Gelenek ve Vefa Bir Arada Başladı