Akıncı 8. bölüm izle

Akıncı 8. bölüm full izle! 19 Şubat 2021 akşamında ATV ekranlarında yayınlanan Akıncı 8. bölüm izle tek parça halinde Youtube platformu üzerinden de seyredilebilecek.

Akıncı 8. bölüm full izle bağlantısı dizi takipçileri tarafından oldukça merak ediliyor. Başrollerinde Şükrü Özyıldız ile Büşra Develi’nin oynadığı ATV ekranlarının sevilen dizilerinden Akıncı 8. bölümü ile 19 Şubat akşamında Youtube platformunda yayınlanacak.

Akıncı, Profesör Yusuf ve kızı Deniz'in kaçırıldığı yere baskın yapar. Köşeye sıkışan Köksal ve adamları Akıncı'yla amansız bir mücadeleye girişir. Cevdet, Yusuf ve kızı için ölüm emrini verirken hiç hesaba katmadığı bir sürprizle karşılaşır. Cüneyt ise Nergis'in ihanetine karşılık harekete geçer. Nergis'in gizlediği tüm belge ve dosyaları ulaşabilmek için özel arama izniyle stüdyoya gelir.

 

Nergis'i köşeye sıkıştırmaya çalışan Cüneyt'in karşısına Fatih çıkar. Cüneyt ve Nergis arasında oklar iyice gerilir. Emniyetin operasyonuna karşılık vermek isteyen teröristlerin ele geçirdiği hastanede yaşanan olayda ise Akıncı ve Terörle Şube Müdürü Kemal Günay çatışmanın tam ortasında karşı karşıya gelir.

Magazin Haberleri

Bando Kuran Veliler, Mahalleye 23 Nisan Coşkusu Yaşattı
5 İLİN LEZZETLERİ DENİZLİ’DE BULUŞACAK
125 Yıllık Göyneğe Gözü Gibi Bakıyor
Ekip: Siberay Güneş Fırtınası Sinema Filmi Öğrencilerle Buluştu
Ünlü Sanatçı Fatih Erkoç Denizlililer İçin Sahne Alacak