Ankara'daki Kazanın Ateşi Baklan'a Düştü

Denizli'nin Baklan ilçesinden olan Fuat Demirdöver'in kızı Ayşe Betül Kılıç dün akşam saatlerinde Ankara'da meydana gelen kazada hayatını kaybetti.

Baklan'ı şoke eden kaza haberi Ankara'dan geldi.

Türk Ulaşım Sen Genel Başkan Yardımcısı Fuat Demirdöver'in kızı 10 Kasım 1987 doğumlu Ayşe Betül Kılıç kaza kurbanı oldu.

Hayatının baharında hayata veda eden Ayşe Betül Kılıç'ın iki çocuk annesi olduğu öğrenildi. Kılıç'ın ölümü Baklan'da şok etkisi yarattı.

Ayşe Betül Kılıç'ın Sincan Ceza İnfaz Kurumları Kampüsünde bulunan bir Kurumda İnfaz ve Koruma Memuru olarak görevli olduğu ve dün akşam saatlerinde iş çıkışında Sincan - Ayaş yolu üzerinde kaza yapıp yaşamını yitirdiği öğrenildi. 

Kılıç'ın cenaze öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazından sonra Ankara Karşıyaka mezarlığına defnedilecek.

Asayiş Haberleri

Kuriş öğrenciyken Porsche’ye biniyordu
Cem'e Yeni suçlama Fuhuş ve kara para
Maden işçileri eylemini sonlandırdı
Başaran Aksu ve Gökay Çakır tutuklandı
İKİNCİ SİNAN ATEŞ VAKASI ALARMI!..