Bakan Varank'ın Denizli Programı Belli Oldu

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank 26 Ekim Pazartesi günü Denizli’ye gelecek.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak akabinde Denizlili iş insanları ile bir araya gelmek üzere Pazartesi günü Denizli'de olacak.

Çardak OSB ziyareti ile programına başlayacak olan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank; Çardak OSB’de yer alan GEKA desteği almış işletmeyi  ziyaret edecek.

Denizli Organize Sanayi Bölgesi’nde; Makine ihtisas OSB, Mermer ve Deri OSB başkanları ve oda başkanları ile Denizli'deki sanayi yatırımları hakkında bir toplantı gerçekleştirecek olan Bakan, iş insanlarıyla  da buluşacak.

DOSTEK Meslek lisesi ziyareti ve ardından işletme ziyaretleri ile devam edecek olan programını Valilik ve Büyükşehir Belediyesi ziyaretleri takip edecek.

Pamukkale Üniversitesi Teknokent yönetim kurulu ile bir toplantı gerçekleştirecek olan Bakan, Teknofest ‘de roket yarışmaları yüksek irtifa kategorisinde Türkiye birinciliği elde eden Pamukkale Üniversitesi Hazar takımına da bir ziyarette bulunacak.  

AK Parti İl Başkanlığımıza yapacağı ziyaret ile devam edecek program; Laodikya kazı bölgesi ziyareti ile son bulacak.
 

Ege Bölgesi Haberleri

Müftüye Lüks Araç Bağışlarla mı Alındı ?
MHP Denizli İl Kongresi Yapıldı
“Denizli’nin üretimine, emeğine, eğitimine ve tarihsel değerlerine sahip çıkacağız”
MİLLETVEKİLİ ARPACI SALONU TERK ETTİ
DENİZLİ EMNİYET MÜDÜRÜ ALİ SÜLLÜ