Behzat Ç. yeni sezon ne zaman başlayacak?

Merakla beklenen Behzat Ç. dizisinin yeni sezon tarihi ve kanalı belli oldu. Behzat Ç. yeni sezon ne zaman hangi kanalda yayınlanacak?

Merakla beklenen Behzat Ç. dizisinin yeni sezon tarihi ve kanalı belli oldu. Behzat Ç. yeni sezon ne zaman hangi kanalda yayınlanacak?

Behzat Ç. dizisinin yeni sezonu için geri sayım başladı. Blu TV'de izleyici karşısına çıkacak olan diziyle ilgili son gelişmeleri duyan izleyiciler merakla yeni sezonu bekliyor. Peki, Behzat Ç. yeni sezon ne zaman başlıyor?

BEHZAT Ç. YENİ SEZON NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Behzat Ç dizisinin yeni sezonundan bir fragman daha geldi. Fragmanda yeni sezon tarihi 25 Temmuz olarak açıklandı.

Senaryosunu Ercan Mehmet Erdem'in üstlendiği "Behzat Ç.", oyuncu kadrosunda Erdal Beşikçioğlu, Nejat İşler, İnanç Konukçu, Berkan Şal, Güven Kıraç, Eray Eserol, Ayça Eren, Erdal Beşikçioğlu, Canan Ergüder ve Ege Aydan gibi isimlere yer vermeye devam edecek.

OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Dizide eski kadrodan Nejat İşler, İnanç Konukçu, Berkan Şal, Güven Kıraç, Eray Eserol ve Ayça Eren yeniden ekibe dahil oluyor. İşler'in yeniden dizinin unutulmaz kötü karakteri Ercüment Çözer'e hayat vereceği yapımda; İnanç Konukçu, Hayalet; Berkan Şal ise Akbaba rolüyle Behzat Amir'i yine yalnız bırakmayacak. Dizinin yeni bölümleri bir internet platformunda izleyicisiyle buluşacak.

Magazin Haberleri

Bando Kuran Veliler, Mahalleye 23 Nisan Coşkusu Yaşattı
5 İLİN LEZZETLERİ DENİZLİ’DE BULUŞACAK
125 Yıllık Göyneğe Gözü Gibi Bakıyor
Ekip: Siberay Güneş Fırtınası Sinema Filmi Öğrencilerle Buluştu
Ünlü Sanatçı Fatih Erkoç Denizlililer İçin Sahne Alacak