Beşir Gönül Almaya Devam Ediyor

Beşir Derneği tüm ülkede olduğu gibi Denizlide de Ramazan coşkunu en üst seviyede tutmaya çalışıyor. Denizli Temsilciliği olarak 500 aileye gıda yardımında bulundu.

Beşir Derneği Denizli Temsilcisi Emrah Gürbüz "Bağışçılarımızdan aldığımız maddi  ve manevi desteklerle ihtiyaç sahibi ailelerin yüzlerinde tebessüm olabilmek niyetindeyiz. "Bu Ramazan Kimse Garip Kalmasın" slagonuyla çıktığımız hayır yarışında yolumuza emin adımlarla devam ediyoruz.

Ramazan ayının rahmet ve bereket ikliminde manevi duyguların doruklarda olduğu bu süreçte ihtiyaç sahiplerinin sofrasında sıcak bir çorba, birkaç ay yetecek şekilde gıda kumanyası dağıtımlarımız devam ediyor. Bağışçılarımız ile dağıtım ve organizasyonda emeği geçen gönüllülerimize teşekkür ederiz." Dedi.

 

Ege Bölgesi Haberleri

CHP’DE 8 İLÇEYE BAŞKAN ATANDI
KOBİ’LERE 75 MİLYONLUK DESTEK ÇAĞRISI
DENİZLİ’DE SON BİR HAFTA: KENTTE NELER YAŞANDI?
İzmir’in Kurtuluşunun 104. Yılı Kutlanıyor
Beyağaç’ta 15. kez er meydanı kurulacak