Birlik ve Beraberliğimizi Bozdurmayacağız

Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, 10 Kasım dolayısıyla bir mesaj yayınladı;

Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk yaşamı boyunca, vatanı ve milleti için zor şartlarda mücadele etmiştir. 16 Haziran 1926 yılında ise İzmir’de kendisine suikast yapmayı planlayanların yakalanması üzerine bir genelge yayımlayarak “Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır. Fakat Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır” demiştir.

 

Bizler de Ulu Önderimizin izinden giderek Türkiye Cumhuriyeti’ni varlığını, birlik ve beraberliğini, milletimizin bütünlüğünü hiçbir zaman hiçbir kuvvete böldürmeyeceğiz.Denizli Ticaret Odası olarak bu uğurda üzerimize düşen görevi sonuna kadar yerine getirecek, her zamankinden daha çok çalışıp vatanımız ve milletimiz için büyük işler yapmanın gayreti içinde olacağız.

 

Mustafa Kemal Atatürk ve kahraman silah arkadaşlarının bizlere armağan ettiği ülkemizi ilelebet koruyacağız.Bu duygu ve düşüncelerle Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 78. yıl dönümünü ve tüm şehitlerimizi rahmetle ve minnetle anıyoruz.

Ege Bölgesi Haberleri

Denizli CHP İl Yönetimi Belli Oldu
DENİZLİ’DE YENİ PARTİ DÖNEMİ BAŞLADI
Muğla'da Çıkan Yangın Felakete Dönüştü
“Türk Sanayisi Çalışarak Batıyor, Her Sektör Yangın Yeri” 
Çavuşoğlu Dahil 15 Belediye Yeni Partiye Geçti