Bu Saatlere Dikkat! Sıkı Denetim Yapılacak!

Hafta sonu sokağa çıkma yasağı olan 31 İlde bugün saat 15.00-24.00 saatleri (9 saat boyunca) arasında polis ve jandarma ekipleri tarafından uygulama yapılacak.

Korona virüs tedbirleri çerçevesinde büyükşehirler ve Zonguldak'ta bu hafta sonu yine sokağa çıkma yasağı uygulanacak.

Yasaktan önce market, fırın ve pazar gibi yerlerde meydana gelebilecek yoğunluğu engellemek için güvenlik güçleri kontrol  yapacak.

İçişleri Bakanlığı, konuyla ilgili yasağın uygulanacağı 31 il valiliğine talimat gönderdi.

Talimatta corona virüs salgınının önlenmesine yönelik sokağa çıkma yasağı ve daha önceden alınan tedbirlerin etkinliğini artırmak amacıyla bugün saat 15.00-24.00 arasında; uygulama yapılması istendi.

"EN ÜST SEVİYEDE DENETİM"

Bu kapsamda bugün belirtilen saatlar arasında; market, fırın, pazar yeri, büfe, yoğun olarak alışveriş yapılan cadde-sokaklar, akaryakıt istasyonları gibi yerlerde sosyal mesafe kuralı ve maske kullanımı en üst seviyede denetlenecek.

Ege Bölgesi Haberleri

Denizli'de Ülkücülerin Acı Günü
EYPİO VE NESLİHAN YILMAZ ÖREN KALE'Yİ COŞTURDU
Başkan Çiçek görevden uzaklaştırıldı
Arpacı ''Suçlu da Sorumlusu da Sizsiniz''
Belediye Başkanı İlkay Çiçek tutuklandı