Çardak Belediyesi'nden Okullara Destek

AK Partili Çardak Belediye Başkanı Mahmut Öztürk, Denizli Valisi Şükrü Kocatepe ile imzaladığı protokol kapsamında ilçedeki eğitim kurumlarına yardım eli uzattıklarını açıkladı.

Valilikte düzenlenen protokol törenine Denizli Valisi Şükrü Kocatepe, Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz ve Çardak Belediye Başkanı Mahmut Öztürk katıldı. Vali Kocatepe, 'Her okula bir hami projesi' kapsamında ilk kez resmi bir kurumla protokol imzaladıklarını belirterek, "Okullarımızın çeşitli giderleri oluyor ve bunlara kaynak yetişmiyor. Aile birlikleri de küçük ihtiyaçları karşılamaya çalışıyor. Okulun hamisi olan kişi yada kurum destek veriyor ve okulun her türlü ihtiyacını karşılıyor. Okulun bakım onarım gibi giderlerini hamiler yapıyor. Çardak Belediyesi gibi diğer belediyeler de okulların hamisi olursa sorunlar çözülür. Proje kapsamında özel sektördeki sanayicileri de hami olmaya çağırıyoruz. Çardak Belediyesi de ilçedeki 5 okulun ihtiyaçlarını karşılıyor" dedi.

 

Çardak Belediye Başkanı Mahmut Öztürk ise, okullara yardım etmeyi gönüllü olarak kabul ettiklerini belirterek, "Göreve geldiğimizden buyana ilçedeki 5 okulun çeşitli ihtiyaçlarını gidermeye çalıştık. Bundan sonra da okulların bahçe ve çevre düzeni, boyası, bakımı ve temizliği gibi çeşitli ihtiyaçlarını gidermeye devam edeceğiz" dedi.

 

Daha sonra Vali Kocatepe ile başkan Öztürk, protokolü imzaladı.

Ege - Denizli Haberleri

Bu camide 433 yıldır ezan sesi hiç susmadı
Uşak Belediyesi’nin borçları açıklandı
Manisa'da on binlerce el şifaya uzandı
Köşk’te minibüs uçuruma yuvarlandı: 1 ölü
BELEDİYE İŞLETMESİNDE ÇAY 1 LİRA OLDU