Cezaevi Firarisi Denizli'yi Birbirine Kattı

İzmir'den kiraladıkları lüks araçla Denizli'ye gelerek hırsızlık yapanların; yakalandığı gün cezaevinden çıkan ve firari olan kişiler olduğu ortaya çıktı.

 

Cezaevinden çıktığı gün hırsızlık yaptığı iddia edilen kişiler Asayiş Şube Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri tarafından yakalandı. 1200 Evler Mahallesi’nde bir evden çeşitli ziynet eşyaları ile bir miktar paranın çalınması üzerine Sarayköy ilçesinde bir aracı durdurmak isteyen ekipler "Dur" ikazına uymayan otomobilin lastiklerine ateş açtı. Kaçarken etraftaki araçlara ve bir polis memuruna çarpan araç durdurularak otomobildeki H.D. ile C.K. gözaltına alındı.

Yakalandığı gün cezaevinden çıktığı tespit edilen C.K. ile hırsızlıktan sabıkalı firari H.D., çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

 

Asayiş Haberleri

Kuriş öğrenciyken Porsche’ye biniyordu
Cem'e Yeni suçlama Fuhuş ve kara para
Maden işçileri eylemini sonlandırdı
Başaran Aksu ve Gökay Çakır tutuklandı
İKİNCİ SİNAN ATEŞ VAKASI ALARMI!..