Cumhuriyet Mahallesi'nde Çalınmadık Kapı Kalmayacak

Cumhuriyet Mahallesi Muhtar Adayı Erhan Dede ''çalınmadık kapı bırakmayacağız, Herkesi dinleyeceğiz'' dedi.

31 Mart seçimlerinde Denizli'nin Cumhuriyet Mahallesi muhtarlığı için yoğun taleplere sessiz kalamayarak aday olan Erhan Dede Seçim çalışmalarına devam ediyor. 

Gittiği her hanede, karşılaştığı her kişiden olumlu tepkilerle her geçen gün artan heyecanla seçim çalışmalarına devam eden Dede ''Karşılaşılan zorluklar ne kadar büyükse, bunların üstesinden gelmek o kadar gurur vericidir.Çok Şükür o zorlukların üstesinden gelecek gücümüzde var dostlarımızda. Onların sayesinde ipi göğüslediğimizde kollarımızı sıvayıp mahallemiz için aynı heyecanla çalışmaya başlayacağız'' dedi.

Sosyal Medyada da Tepkiler çok Olumlu

Sosyal medyada da yapılan çalışmaları paylaşarak kısa ve hızlı bir şekilde mahalle sakinlerine ulaşmayı hedefleyen muhtar adayı Dede o platformdan da olum desteklerin geldiğini belirterek ''Çıktığın bu hizmet yolunda sana ve ekibine başarılar dilerim. Goca Yürekli Adam'' gibi destekler bizleri daha mutlu ederek çalışmalarımızın hem güzel hem de olumlu geçmesine vesile oluyor. Bunlardan dolayı mahallemdeki herkese teşekkür ederim.'' diye sözlerini tamamladı.

 

Mahalle'miz için birlik olma vakti.
 

Ege - Denizli Haberleri

Bu camide 433 yıldır ezan sesi hiç susmadı
Uşak Belediyesi’nin borçları açıklandı
Manisa'da on binlerce el şifaya uzandı
Köşk’te minibüs uçuruma yuvarlandı: 1 ölü
BELEDİYE İŞLETMESİNDE ÇAY 1 LİRA OLDU