Define İçin Gitmişlerdi Ama...

Define İçin Gitmişlerdi Ama...

Denizli'nin Baklan İlçesi, Beşparmak Dağı, Sarıkaya Mevki’nde meydana gelen olay Baklan’ı hem hüzne boğdu hem de şok etti. İddiaya göre, 65 yaşlarında olduğu tahmin edilen H.K., ve biri yabancı uyruklu 2 veya 3 kişi define aramak için yanlarına dinamit alarak hava kararınca Beşparmak Dağına çıktı. Sarıkaya Mevkine geldiklerinde kimsenin beklemediği bir olay yaşandı.

Mericulukus.com'un haberine göre, Define alanı olduğu iddia edilen noktada dinamit patlatmaya hazırlanan H.K.’nın elinde henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı dinamit büyük bir gürültü ile patladı. Patlamanın etkisi ile birlikte H.K.’nın iki kolu koptu ve ağır şekilde yaralandı. Yaşanan bu durum sonrası biri yabancı uyruklu 2 veya 3 kişi olay yerinden uzaklaştı.

İddia edildiğine göre H.K. ile birlikte orada bulunan kişilerden biri Polis’i arayarak durumu anlattı. Polis ve Sağlık ekipleri hemen olay yerine intikal etti. Patlamanın olduğu noktaya gelindiğinde ise elinde dinamit patlayan H.K.’nın olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. 

Emniyet Güçleri H.K.’nın o anda yanında olan ve iddia edildiği gibi biri yabancı uyruklu sayısı henüz netlik kazanmayan kişilerin bulunması içinde çalışma başlattı. 

Olay yeri inceleme ekipleri patlamanın meydana geldiği noktada delil araması ve inceleme yaptıktan sonra olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.

 

Ege - Denizli Haberleri

Bu camide 433 yıldır ezan sesi hiç susmadı
Uşak Belediyesi’nin borçları açıklandı
Manisa'da on binlerce el şifaya uzandı
Köşk’te minibüs uçuruma yuvarlandı: 1 ölü
BELEDİYE İŞLETMESİNDE ÇAY 1 LİRA OLDU