Denizli Ali Abisini Uğurluyor

Denizli İş dünyasının duayen ismi ve Denizli Sanayi Odası eski Başkanları’ndan Ali Yavuzçehre bir süredir mücadele verdiği amansız hastalık kansere yenik düştü. Hayatını kaybeden işadamı DSO binasının önünde düzenlenecek törenin ardından toprağa verilecek

Denizli İş dünyasının duayen ismi ve Denizli Sanayi Odası eski Başkanları’ndan Ali Yavuzçehre bir süredir mücadele verdiği amansız hastalık kansere yenik düştü.

Öğle Namazından Sonra Defnedilecek

Bir dönem DSO Meclis Başkanlığı görevini de yürüten ve 1989 yılında ANAP’tan Denizli Belediye Başkan Adayı da olan Ali Yavuzçehre kentin saygın ve güler yüzlü bir siması olarak tanınıyordu. DENTAŞ Kağıt firması yönetim kurulu üyesi, Denizli Organize Sanayi Bölgesi Başkan Yardımcısı ve Ekpen Tekstil kurucusu olan Ali Yavuzçehre’nin cenazesi Denizli Sanayi Odası önünde düzenlenecek törenin ardından 10 Nisan Çarşamba (bugün) öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Asri Mezarlık’ta toprağa verilecek.

Törene Denizi Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli Valisi Hasan Karahan, Denizli Baro Başkanı Müjdat İlhan ve Denizli Sanayi Odası (DSO) Başkanı Müjdat Keçeci katıldı.

Gündem Haberleri

Başkan Tatık Kazanın Başına Geçti
MEYDANDAN ÖNCE TARLAYA
Çavuşoğlu’na Karpuz Sürprizi
Miniklere Hayvan Sevgisi Uygulamalı Olarak Aşılanıyor
Başkan Hakan Çocuklarla Oyunlar Oynadı