Denizli Basket Uzatmalarda Kopardı

Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket, Türkiye Basketbol 2.Ligi’nde PAÜ Spor Yerleşkesi’nde ağırladığı Haliliye Belediye’yi 82-71 yendi.

Geçen hafta Samsun deplasmanından zaferle gelen Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket, ligin 2.haftasında Haliliye Belediye ile karşılaştı. PAÜ Spor Yerleşkesi’nde oynanmış olan maçın ilk periyodunu 18-16 geride tamamlamış olan Denizli Basket, 2. periyoda hızlı bir giriş yaptı ve ilk yarıyı 34-28 önde geçti.

PAÜ Spor Yerleşkesi’ni tıklım tıklım doldurmuş olan taraftarların desteğini de arkasına alan Denizli Basket üçüncü periyodu 47-45 önde bitirdi. Denizli Basket’in önde olduğu ve karşılıklı sayıların atıldığı son periyottaysa Haliliye Belediye farkı kapatıp skoru 64-64 yaptı.

Maç Uzatma Gitti

Beraberlik ile neticelenen son periyotun ardından maç 5 dakikalık uzatmaya gitti. Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket Baş Antrenörü Şahin Ateşdağlı’nın uyarıları ile ve taraftarın müthiş tezahüratları ile  yeniden öne geçen Denizli Basket, maçı 82-71 kazanıp ligde 2’de 2 yaptı.

Bu maça çok iyi hazırlandıklarını belirten Baş Antrenör Ateşdağlı, Haliliye Belediyenin de ligin kaliteli takımlarından biri olduğunu taraftarın desteği ile maçı koparmayı bildiklerini ve ligde 2’de 2 yaptıklarını, bu galibiyeti son saniyeye kadar kendilerine destek olan seyirciye armağan ettiğini belirtti.

 

 

İlçe Haberleri Haberleri

ATO ÖZEL İNSANLARA DOKUNUYOR
Tavas'ta Milli Mücadele Heykeli Kundaklandı
İŞTE DOĞAN’IN KURMAYLARI
Eski Başkan Vatandaşa Hesap Verdi
Beyağaç’ta Başkan Pütün’le İlk Toplantı