Denizli şehidine sahip çık!

Şırnak’ta PKK’lıların saldırısı sonucu şehit düşen Piyade Er Ömer Kağan Kandemir, bugün ikindi vaktinde Çivril’de düzenlenecek törenin ardından toprağa verilecek.

Şehit Er için ilk tören bugün sabah saatlerinde Diyarbakır’da düzenlendi. Şehit Ömer Kağan Kandemir’in cenazesi daha sonra uçakla Denizli’ye gönderildi.

Öte yandan şehit er Ömer Kağan Kandemir cenazesinin havayoluyla memleketi Denizli'le gönderileceği ve bugün ikindi vaktinde düzenlenecek törenle Çivril ilçe merkezindeki Yeni Cami'de kılınacak namazın ardından toprağa verileceği belirtildi.

Evinde taziyeleri kabul eden şehit erin babası Ergun Kandemir, "Dönmek nasip değilmiş. Oğlumla iki gün önce Wattsapp'tan görüştüm. 'Baba F-16'lar buraları bombalıyor. Ancak, ben çok iyiyim' demişti. Ondan sonra bir daha görüşemedik. Vatan sağ olsun" dedi. 

Asayiş Haberleri

Melih Gökçek için yine ‘izin’ çıkmadı!
İBB davasında karar verildi
Bu haliyle kanunlaşırsa kaos yaşanır
Çete Lideri Gibi Davranan Vali!
Tahir Sarıkaya’nın ifadesi ortaya çıktı: Kripto hesabını faiz haram olduğu için kullandım