Denizli Seviye’de İlk 30 Heyecanı

Denizli Seviye Okullarında Gastronomi ve Otelcilikte Sürdürülebilir Tasarım çalıştayı heyecanı şimdiden başladı.

Sadece 30 Öğrenci

Özyeğin Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Yüksek Okulu Otel Yöneticiliği Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü tarafından Türkiye çapında tüm lise öğrencilerine yönelik, öğrencilerin çevresel etkiler ile alakalı duyarlılıklarını yükseltmek, sürdürülebilir gelişim ve tasarım ile alakalı farklı fikirleri irdelemelerini ve ilgi alanlarında temel bilgiler ile donanmalarını sağlamak için yapılacak "Gastronomi ve Otelcilikte Sürdürülebilir Tasarım" çalıştayına Özel Denizi Seviye Anadolu Lisesi Rehberlik Bölümünün Özyeğin Üniversitesiyle yapmış olduğu yoğun iletişimle öğrenciler Atalay Acar ve Celil Çılgın'nın katılımı sağlanmıştır.

Türkiye'de yalnızca 30 öğrencinin katılabildiği bu programa Özel Denizli Seviye Anadolu Lisesi'nin 2 öğrencisi ile katılması okul ve veliler tarafından büyük bir heyecan ile karşılandı.

 

Ege - Denizli Haberleri

Köşk’te minibüs uçuruma yuvarlandı: 1 ölü
BELEDİYE İŞLETMESİNDE ÇAY 1 LİRA OLDU
Manisa’da 160 ton kozalak kül oldu
Otomobil şarampole devrildi: 1 ölü, 1 yaralı
Muğla’nın yüksek dağlarına Nisan karı