Denizli Valiliği Vatandaşları Uyardı

Türkiye ve Denizli’de vatandaşların bilinçsiz olarak yaktığı ateşlerden dolayı çıkan yangınlar, ağaçları ve bütün canlıların yaşamlarını tehdit ediyor.

Özellikle yaz aylarının gelmesi ve kuraklığın son yıllarda daha da artmasıyla olası yangınlara karşı duyarlı davranmak daha da önem arz ediyor. Piknik ve mesire alanlarında yakılan ateş, yere atılan izmarit ve çöpler, kontrolsüzce yakılan anızlar yangınlara davetiye çıkarıyor.  

Denizli Valiliği ise sosyal medya üzerinden vatandaşlara uyarılarda bulundu. Denizli Valiliği, “Lütfen orman yangınlarına sebep olacak davranışlarından uzak duralım. Ateş yakmayalım, izmarit atmayalım, anız yakmayalım yeşil vatanımızı hep birlikte koruyalım” şeklinde paylaşımda bulundu.   

Ege Bölgesi Haberleri

Başkan Üzüm Fiyatlarına İsyan Etti
Avşar Üzümü Ülke Gündeminde
Ali Osman Horzum ''Teşekkürler Denizli''...
AKP'li başkan görevinden istifa etti
Bir buçuk yıl geçti tek bir cevap yok