Denizli Valisi Kimden ve Neden Özür Diledi?

Geçtiğimiz gün gerçekleştirdiği korona denetiminde gerçekleşen olay ile alakalı Denizli Valisi Ali Fuat Atik özür diledi.

Geçtiğimiz gün gerçekleştirdiği korona denetiminde kendisine cevap vermeyen bir dönercinin işletmesini kapattıran Denizli Valisi Ali Fuat Atik, bugün bir açıklama yapıp  üslubu için kamuoyundan özür diledi.

Denizli Valisi Ali Fuat Atik, korona virüs tedbirleri çerçevesinde şehrin en kabalalık caddesi olan Gazi Bulvarında denetim yaptı. 

Döner satan bir işletmeye giden Vali Atik, dönerci ustasının elinde eldiven görmeyince yanına giderek önce uyardı. Döner ustasının uyarıyı dikkate almayıp hala döner kesmeye devam etmesi üzerine Vali Atik, polis ekiplerine işletme hakkında tutanak tutulup, kapatılması talimatını verdi. Burada yaşanan diyalogla alakalı Vali Atik'ten bir özür geldi.

İşte Vali Atik'in Özür açıklaması:

Bakan Soylu'dan Destek

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Vali Ali Fuat Atik'in denetim sırasında esnafla girdiği diyalogdan dolayı Özür
dilemesine ilişkin sosyal medyadan açıklama yaptı. Bakan Soylu, "Devletin cemal ve celal yüzü vardır. Biri tevazu ve yumuşaklığı, merhameti. Diğeri azameti ve sorumluluğunu anlatır... Yöneticilerimizin vatandaşa yüzü hep cemal olmalıdır. Denizli Valimizin üslup özrü yerinde olmuştur" dedi.

 

Ege - Denizli Haberleri

Bu camide 433 yıldır ezan sesi hiç susmadı
Uşak Belediyesi’nin borçları açıklandı
Manisa'da on binlerce el şifaya uzandı
Köşk’te minibüs uçuruma yuvarlandı: 1 ölü
BELEDİYE İŞLETMESİNDE ÇAY 1 LİRA OLDU