Denizli'de 02.02.2020'de 2020 Veli Ziyareti Yapıldı

Denizli'de 2023 Eğitim Vizyonu kapsamında 2020 öğretmen, saat 20.20'de 2020 öğrenci velisi ile bir araya geldi. Veliler evlerinde ziyaret edildi.

DENİZLİ (AA) -

İl Milli Eğitim Müdürlüğü, 2023 Eğitim Vizyonu kapsamında farkındalık oluşturmak ve Denizli Büyükşehir Belediye Meclisinin 2020'yi Denizli yılı ilan etmesi sebebi ile 20.02.2020'de, 2020 veliyi saat 20.20'de 2020 öğretmen ile ziyaret programı yaptı.

Program çerçevesinde Denizli Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, Merkezefendi ilçesi Gerzele Mahallesi'nde, kızları Sude Hayırseverler Ortaokulu 6, Sena ise ilkokul ikinci sınıfta okuyan Kesikbaş ailesini ziyarette bulundu.

Geçen ay Sude'nin ikizi Seda'yı sobadan sızmış olan karbonmonoksit gazından kaybetmiş olan baba Hüsamettin ve anne Pervin Kesikbaş'la görüşen Oğuz, mahalleden komşuları da olan velileri farkındalık oluşturmak için ziyaret ettiklerini belirtti.

Denizli'de bu seneyi mesleki eğitim yılı ilan ettiklerini ifade eden Oğuz, şunları söyledi:

Geleceğe Hazırlayacaklar

"Bu akşam 2020 öğretmenimizle 2020 evi ziyaret etmiş olacağız. Aynı anda saat 20.20'de. Hem yavrularımızı ziyaret etmek hem velilerimizle eğitim öğretim üzerine sohbet etmek için bir araya geldik. İnşallah evlatlarımız iyi bir eğitim öğretimle kendilerini geleceğe hazırlayacaklar. Denizli'miz eğitim öğretimde başarılı bir ilimiz. Bu başarı, çocuklarımızın başarısından kaynaklanıyor. Velilerimizin bizleri yakın takibe almasında hem öğretmen olarak hem idare olarak onlarla iç içe çalışıyoruz, onlar sayesinde başarıyı yakalıyoruz."

Oğuz, beraberindeki öğretmenlerle daha sonra aynı mahallede oturan ve babası trafik kazasında yaşamını yitiren 7'nci sınıf öğrencisi Osman Türk ile annesi Neslihan Türk'ü ziyaret etti.

Ege - Denizli Haberleri

Bu camide 433 yıldır ezan sesi hiç susmadı
Uşak Belediyesi’nin borçları açıklandı
Manisa'da on binlerce el şifaya uzandı
Köşk’te minibüs uçuruma yuvarlandı: 1 ölü
BELEDİYE İŞLETMESİNDE ÇAY 1 LİRA OLDU