Denizli'de Bayram Acısı Devam Ediyor

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde yürüyüşe çıktıktan sonra kayalıklara düştüğü tahmin edilen kişiyi kurtarmak için operasyon başlatılmıştı. Gencin cansız bedenine ulaşıldı.

DENİZLİ (AA) - 

Alınan bilgiye göre, Esat Yoruh, 5 arkadaşıyla birlikte Bağbaşı Mahallesi seyir terası bölgesinden İbiş Kahvesi mevkisine doğru yürüyüşe çıktı. 

Dengesini Kaybetti

Arkadaş topluluğu dönüşe geçtiği sırada Yoruh, dengesini kaybederek kayalık alana düşünce 112 Acil Çağrı Merkezi'nden yardım istendi.

Bölgenin dağlık olmasından dolayı Yoruh'u mahsur kaldığı yerden kurtarmak için AFAD, UMKE ve AKUT'un desteğiyle arama  kurtarma faaliyeti başlatıldı. 

Ekiplerin çalışması sonucunda gencin cansız bedenine ulaşıldı. Cesedin bölgeden çıkarılması için çalışmalar devam ediyor.

Asayiş Haberleri

Oğuzhan Uğur dahil 9 kişi tutuklandı
6 bin 314 hesap bloke edildi
Haluk Levent Belgeleri paylaştı
Yavaş'a Operasyona cesaret edemezler
30 ilde IŞİD operasyonu 119 gözaltı