Denizli'de FETÖ'den Aranan Şahıs Yakalandı

Denizli'de FETÖ/PDY terör örgütü ile PKK/KCK Terör Örgütüne karşı yapılan operasyonlarda 8 kişi tutuklandı.

FETÖ/PDY terör örgütü ile ilgili olarak yürütülen soruşturmalar kapsamında; Örgüt içerisinde faaliyet yürüttükleri tespit edilen (1) ihraç öğretmen ile farklı kurumlarda aktif olarak çalışan (5) şüpheli şahıs olmak üzere toplam (6) şüpheli şahıs yakalanmıştır. Yakalanan şüpheli şahıslar hakkında FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütüne Üye Olma suçundan adli makamlarca işlem yapılmıştır.

8 Tutuklama

Ayrıca FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütüne Üye Olmak suçundan haklarında yakalama emri bulunan ve aranan şüpheli şahısların yakalanmasına yönelik gerçekleştirilen operasyonlar neticesinde; haklarında 1 yıl 13 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan  (2) şahıs ile 6 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan (6) şahıs olmak üzere kamudan ihraç toplam (8) şahıs yakalanmıştır.  Adli makamlara sevk edilen (8) şahıs tutuklanmıştır.

PKK/KCK terör örgütüne yönelik icraatlar ;

PKK/KCK Terör Örgütü ile ilgili olarak yürütülen soruşturmalar kapsamında; sosyal medya hesapları üzerinden terör örgütü propagandası yaptıkları tespit edilen (2) şüpheli şahıs yakalanmıştır. Yakalanan şüpheli şahıslar hakkında adli makamlarca işlem yapılmıştır.

Asayiş Haberleri

Yaşlı Kadın Ölü Olarak Bulundu
Ekip Aracı İle Otomobilin Karıştığı Kaza Kameralara Yansıdı
Bekleyen Kargolar Yangında Kül Oldu
Tuğçe, Denizli’yi Yasa Boğdu
Patlamaların Yaşandığı Bölgeden Uzak Durun Çağrısı