Denizli'de Hem Sevinç Hem Gözyaşı

Denizli'ye bağlı Merkezefendi ilçesinde, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yapılacak 933 konut için kuralar çekildi.

DENİZLİ (AA) -

Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen kura çekim törenine, Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ali Değirmenci, TOKİ yetkilileri ve vatandaşlar katıldı.

Protokol konuşmalarının ardından 2+1 ve 3+1 şeklinde planlanan 2 etap 933 konut için hak sahipleri belirlendi. 

Kurada isimleri çıkan vatandaşlar büyük heyecan yaşadı, bazıları sevinç gözyaşı döktü. 

"Çıkmaz Diyordum"

Çekilişte ismi okunan Şadiye Acun, gazetecilere yaptığı açıklamada, "Çok heyecanlıyım. 'Çıkmaz' diye düşünüyordum ama oldu, Allah'ıma şükürler olsun." dedi.

Ayşe Suntuş ise büyük heyecan yaşadığını ve sevinçten konuşmakta güçlük çektiğini anlatarak, "Devletimiz bize bu imkanı sağladı. Çok mutluyuz." diye konuştu. 

Ekonomi Haberleri

Motorine bir zam daha geliyor
7 ayda 71 bin esnaf kepenk kapattı
Mansur Yavaş müjdeyi duyurdu
Elektriğe büyük zam yolda
Ekonomide konkordato alarmı