Denizli'de Kurusıkıyı Tabancaya Dönüştüren Şebeke Çökertildi

Ülke genelinde olduğu gibi Denizli’de de yapılan ‘Silindir’ operasyonunda, yakalanan 3 şüpheliden av tüfekleri ve tabancalar ele geçirildi.

Ülke genelinde 06 Aralık 2022 tarihinde yapılan “Silindir” kod isimli operasyon çerçevesinde, Denizli’de kurusıkı olarak tabir edilen ses ve gaz tabancalarının namlularını açarak tabancaya dönüştürerek sattıkları tespit edilen 3 şüpheli yakalandı. Yapılan aramalarda; 3 adet ruhsatsız tabanca, 2 adet kurusıkı tabanca, 2 adet ruhsatsız av tüfeği, 8 adet fişek ve 22 adet yapım aşamasında tabanca parçası ele geçirildi.

Yakalanan 3 şüpheli hakkında “Yasadışı Silah ve Mühimmat Ticareti Yapmak ile 6136 Sayılı Ateşli Silahlar ve Bıçaklar ile Diğer Aletler Hakkında Kanun” çerçevesinde adli işlem yapıldı.

(İHA) -

Asayiş Haberleri

Kuriş öğrenciyken Porsche’ye biniyordu
Cem'e Yeni suçlama Fuhuş ve kara para
Maden işçileri eylemini sonlandırdı
Başaran Aksu ve Gökay Çakır tutuklandı
İKİNCİ SİNAN ATEŞ VAKASI ALARMI!..