Denizli'de 'Mahrem İmam' Operasyonu

Denizli'de 29.03.2021-05.04.2021 tarihleri arasında terör örgütlerine operasyonlar gerçekleştirildi.

FETÖ/PDY Silahlı  terör örgütü ile ilgili olarak yürütülen soruşturmalar kapsamında;

örgütün askeri mahrem yapılanması içerisinde sorumlu mahrem imamlar tarafından sabit/ankesörlü hatlardan arandığı tespit edilen (1) Hakim/Savcı adayı şahıs,  (2) askeri okuldan ilişiği kesilen şahıs  olmak üzere toplam (3) şüpheli şahıs yakalanmış, haklarında adli makamlarca işlem yapılmıştır.

FETÖ/PDY Silahlı  terör örgütü ile ilgili olarak yürütülen soruşturmalar kapsamında; hakkında  Fetö/PDY Silahlı Terör Örgütüne üye olmak suçundan 3 yıl 1 ay 15 gün kesinleşmiş hapis cezası ile aranan (1) şahıs yakalanmış, şahıs çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanmıştır.

İl Geneli DHKP/C, TKP/ML, THKP/C Silahlı Terör örgütüne yönelik icraatlar ;

DHKP/C, TKP/ML, THKP/C silahlı terör örgütü ile ilgili olarak yürütülen soruşturmalar kapsamında; Terör Örgütleri Lehine sosyal medya hesapları üzerinden propaganda yaptığı tespit edilen (1) şüpheli şahıs yakalanmış, hakkında adli makamlarca işlem yapılmıştır.

İl Geneli DEAŞ Silahlı  Terör örgütüne yönelik icraatlar;

DEAŞ silahlı terör örgütü ile ilgili olarak yürütülen soruşturmalar kapsamında; Terör Örgütü propagandası yaptığı tespit edilen (1) şüpheli şahıs yakalanmış, hakkında adli makamlarca işlem yapılmıştır.

Asayiş Haberleri

Besihane Bahçesine Serilen Gübre Alev Aldı
Kayıp Polonyalı Turist Komandolar Ve Pamukkale Güvenliğince Aranıyor
Patlamaların 10 Gündür Devam Ediyor
Taciz Sanığı Hakkında Korkutan İddia
51 Yıl Hapisle Aranan 2 Kişi Yakalandı