Denizli'de Mahrem Yapılanma Çökertildi

Denizli Emniyet Müdürlüğü tarafından Denizli genelinde FETÖ/PDY Silahlı Terör örgütüne yönelik operasyon gerçekleştirildi.

Denizli Cumhuriyet Başsavcılığından alınan talimatlar ile; 5 – 12 Nisan tarihleri arasında yapılan çalışmalar neticesinde; FETÖ/PDY Silahlı  terör örgütü ile ilgili olarak yürütülen soruşturmalar kapsamında; örgütün emniyet mahrem yapılanması içerisinde bulunduğu tespit edilen 1 şüpheli şahıs yakalandı.

Hakkında adli makamlarca işlem yapıldı.

Öte yandan FETÖ/PDY Silahlı  terör örgütü ile ilgili olarak yapılan çalışmalar neticesinde; hakkında  FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütüne üye olmak suçundan 2 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası ile aranan 1 şahıs yakalandı. Şahıs çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Asayiş Haberleri

“FAHİŞ FİYAT” SORUŞTURMASINDA 40 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI
51 kişinin mal varlığına el konuldu
Hasan Atilla Uğur havalimanında gözaltına alındı
39 ilin emniyet müdürü değişti
Ünlülere uyuşturucu operasyonu