Denizli'de Onlarca Hayvanı Zehirlediler

Denizli'nin Çal ilçesinde iddiaya göre onlarca hayvan zehirlendi.

DENİZLİ (AA) -

Çal'da hayvanseverler ayağa kalktı. İddialara göre onlarca sokak kedisi zehirlenerek öldürüldü. Duruma isyan eden hayvanseverler, bunu yapanların ortaya çıkartılmasını istedi.

Olay Çal İlçe merkezinde ortaya çıktı. Kedileri besleyen hayvanseverler gördüklerine inanamadılar. Bu sabah 28 kediyi ölü buldular. 

Sorumlular Cezalandırılsın

Hayvanseverlerden Ahmet Demirel, kedilerin zehirlenerek öldürüldüğünü ileri sürerek,  sorumluların cezalandırılmasını talep etti. 

Esnaf Sinan Öneroğlu da kendilerinin de beslediği iki kedinin öldüğünü kaydederek, "Diğer sokak hayvanlarıyla birlikte onların da zehirlendiği haberini aldık. Gerçekten üzgünüm. Bunu kim yaptı, neden yaptı bilmiyorum ama sokak hayvanları da sonuçta canlı. Onların ölmesini, öldürülmesini kesinlikle istemiyoruz. Bu olayın kimler tarafından yapıldığının ortaya çıkarılmasını istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Asayiş Haberleri

Gökçek hakkında resen soruşturma
Kuriş öğrenciyken Porsche’ye biniyordu
Cem'e Yeni suçlama Fuhuş ve kara para
Maden işçileri eylemini sonlandırdı
Başaran Aksu ve Gökay Çakır tutuklandı