Denizlispor'da 4 oyuncudan 33 gol

Spor Toto 1. Lig takımlarından Denizlispor'da 4 futbolcu toplam 33 kez ağları sarsarak 8 takımın attığı gol sayısını geride bıraktı.

Spor Toto 1. Lig takımlarından Denizlispor'da 4 futbolcu toplam 33 kez ağları sarsarak 8 takımın attığı gol sayısını geride bıraktı.

Spor Toto 1. Lig'de son olarak deplasmanda Afjet Afyonspor'u 3-1 yenerek milli araya 54 puan ve zirvede 6 puanlık avantajla lider giren Denizlispor'da 4 futbolcu toplam 33 kez ağları sarsarak 8 takımın attığı gol sayısını geride bıraktı. 

Yeşil-siyahlıların hücumdaki en önemli oyuncuları Mehmet Akyüz 10, Ziya ve Recep 8'er, Burak Çalık da 7 gol atarak Karabükspor, Elazığspor, Eskişehirspor, Giresunspor, İstanbulspor, Adanaspor, Balıkesirspor ve Boluspor'u geçti. 

Ümraniyespor ve Afjet Afyonspor da 26 haftada 33 kez ağları sarsarak 4 Denizlisporlu futbolcuya anca yetişti. Şampiyonluğa koşan Denizlispor'da atılan 43 golün 33'üne imza atan Mehmet, Recep, Ziya ve Burak kalan 8 haftada teknik direktör Yücel İldiz'in yine en önemli kozları olacak. 

Ege ekibinde 4 futbolcudan sonra takımın en skorer ismi ise ikinci yarıda Ankaragücü'nden kadroya dahil edilen Lanre Kehinde oldu. Nijeryalı forvet 7 maçta takımına 3 gollük bir katkı sağladı.

Spor Haberleri

Yurtlar Arası Futbol Turnuvası Denizli’de Başlıyım
Grup Heyecanı Denizli’de Yaşandı
Masa Tenisi Grup Maçları Denizli’de Başlıyor
Türk Devletleri Teşkilatı’nın Düzenlediği Yüzme Yarışları Denizli’de Yapıldı
Basketbol Takımı Şampiyon Oldu